Αποκτήστε αυτό το δωρεάν παιχνίδι PC από το Epic Game Store όσο προλαβαίνετε

Το steam ίσως έχει φέρει επανάσταση στο πώς πωλούνται τα παιχνίδια PC, αλλά δεν είναι πλέον ο μόνος μεγάλος παίκτης στην αγορά. Ο τελευταίος ανταγωνιστής που αμφισβητεί την κυριαρχία του Steam είναι το Epic Game Store, όπου μπορείτε να αναλάβετε τίτλους όπως το Fortnite και Ashen, καθώς και αποκλειστικούς τίτλους όπως ο πρώην τίτλος του Supermassive Hades. Προκειμένου να βοηθήσει το ενδιαφέρον για τη νέα ψηφιακή βιτρίνα, η Epic δίνει δωρεάν ένα διαφορετικό παιχνίδι κάθε δύο εβδομάδες. Το πρώτο freebie είναι το ανοικτό ωκεάνιο παιχνίδι Subnautica, το οποίο είναι διαθέσιμο μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου.

Συνήθως βρισκόταν στα $ 25, το Subnautica ξεκινάει καθώς βρίσκεστε σε έναν εξωγήινο κόσμο που βυθίζεται. Η πρώτη σας δουλειά είναι να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιβιώσετε βρίσκοντας φαγητό, γλυκό νερό και χειροτεχνικά υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα πάντα, από τα καταδυτικά εργαλεία έως τα υποβρύχια καθιστικά. Καθώς προχωράτε, θα συναρμολογήσετε εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να επιστρέψετε περισσότερο στα βάθη του ανοιχτού κόσμου, να αποκτήσετε καλύτερα υλικά και να βρείτε ενδείξεις για το τι σας έκανε να καταρρεύσει ο κόσμος.

gamereviews.gr

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου
georgioschatzitheodosiou@gmail.com

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: