Νέα 98 ιντσών UHD Επαγγελματική Οθόνη Digital Signage LS95A από την LG

Νέα 98 ιντσών UHD Επαγγελματική Οθόνη Digital Signage LS95A από την LG

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα Επαγγελματική Οθόνη Digital Signage LS95A με εντυπωσιακή διαγώνιο 98 ιντσών, για αψεγάδιαστη και ενιαία εικόνα στην προβολή περιεχομένου ψηφιακής σήμανσης. Η νέα επαγγελματική οθόνη διαθέτει κομψό σχεδιασμό και Ultra HD ανάλυση, αποδίδοντας δυναμικά περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα και ολοζώντανα χρώματα. Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές εφαρμογές σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα και στα σημαντικότερα σημεία πώλησης μεγάλων brands και οίκων μόδας, ενώ μπορεί να αντικαταστήσει τη σήμανση με σύνθετα video wall, αφού διαθέτει το μέγεθος τεσσάρων οθονών σε μία.

Το νέο monitor LS95A της LG διαθέτει εντυπωσιακό πάνελ IPS τεχνολογίας LED και υπέρ-υψηλή ανάλυση Ultra HD, 4 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD (3.840 x 2.160), προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους θεατές. Ανάλογα με τις ανάγκες της τοποθέτησης, διαθέτει δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε μορφή “portrait” ή “landscape”, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογίες UpScaling και Super Resolution για τη μετατροπή περιεχομένου ανάλυσης Full HD σε ανάλυση Ultra HD, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες.

Η προηγμένη και εύχρηστη πλατφόρμα webOS for Signage που είναι ενσωματωμένη στην οθόνη LS95A, εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και επιτρέπει ταυτόχρονα την άμεση και απλή αναζήτησή του. Επιπλέον, η πραγματοποίηση των αρχικών ρυθμίσεων γίνεται εύκολα και άνετα χάρη στη λειτουργία Simple Customization, ενώ με το Software Development Kit (SDK) οι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους Digital Signage εφαρμογή. Μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως μεταξύ άλλων HDMI, DVID, RS-232C και USB, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναπαράγουν εύκολα και γρήγορα υλικό από εξωτερικές συσκευές. Τέλος, το ενσωματωμένο media player βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και δαπανών, καθώς δεν απαιτείται παραπάνω κόστος για την εγκατάσταση ή συντήρηση άλλων εξωτερικών συσκευών.

Με έμφαση στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, οι ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της LG προσφέρουν εξειδικευμένα προϊόντα που αναβαθμίζουν τη σήμανση των εμπορικών χώρων και διακρίνονται για την τεχνολογική υπεροχή και την αξιοπιστία τους. Παράλληλα, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τόσο σε επίπεδο presales όσο και aftersales, καθιστούν την LG Business Solutions έναν ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment