Δοκιμάσαμε το Mount & Blade: Bannerlord! (video)

Δοκιμάσαμε το Mount & Blade: Bannerlord! (video)

Ένα από τα games που σπατάλησα πολλές ώρες στο παρελθόν είναι το Mount & Blade. Θυμάμαι να έχω φάει τρελό σκάλωμα με το συνδυασμό στρατηγικής και Role Play παρόλο που δεν είναι ένα online game.

Επιστρέφω λοιπόν σήμερα δοκιμάζοντας μετά από ανυπομονησία το Mount & Blade II Bannerlord….

 

Στο Bannerlord λοιπόν ξεκινώντας το βασικό campaign του παιχνιδιού θα κληθείτε να επιλέξετε την καταγωγή σας αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα σας μέσα από κάποια real life σκηνικά που ζήσατε μεγαλώνοντας. Αυτό θα καθορίσει τα αρχικά σας skills που θα βοηθήσουν να επιλέξετε την πορεία που θα ακολουθήσετε ώστε να γίνεται ένας σκληρός πολέμαρχος, ένας σωστός έμπορος ή και Βασιλιάς.

Η δημιουργία χαρακτήρα είναι  τελείως ελεύθερη κάτι που πάντα μου άρεσε σε RPG games.

Το βασικό tutorial αν και προαιρετικό θα σας βάλει κατευθείαν στα mechanics του παιχνιδιού και προτείνω να το δοκιμάσετε ειδικά αν δεν έχετε παίξει ξανά το πρώτο game της σειράς.

Ο τεράστιος χάρτης θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού μέχρι να τον ανακαλύψετε και να παρακολουθείτε την εξέλιξη του καθώς πόλεις θα αλλάζουν χέρια, κάστρα θα πολιορκούνται και μέσα σε όλα αυτά εσείς θα προσπαθείτε να μεγαλώσετε σε φήμη και στρατό ώστε να έχετε κάποια στιγμή το δικό σας κάστρο.

Τα quests του παιχνιδιού περιλαμβάνουν κυνήγι ληστών του δρόμου, αποστολές μεταφοράς αγαθών και επιθέσεις με σκοπό το κέρδος και το reputation του χαρακτήρα σας. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε κάθε πόλη και κάστρο η να κάνετε απλά τις συναλλαγές σας προσεγγίζοντας τα. Εκεί θα αγοράσετε και θα πουλήσετε αγαθά και loots, θα προσλάβετε στρατεύματα και συνταξιδιώτες και θα λάβετε αποστολές από τους άρχοντες της κάθε πόλης.

Τα combat mechanics δεν θα πει πως είναι τα καλύτερα μιας και υπάρχουν συγκεκριμενες κινήσεις και μπλοκαρίσματα που πολλές φορές μοιάζουν ρομποτικά. Ένα σημαντικό feature στις μάχες είναι η επιλογή στρατηγικής και ο έλεγχος των στρατευμάτων σου που θα βοηθήσουν στην έκβαση κάθε μάχης.

Σε γενικές γραμμές το Bannerlord αν και δεν διαθέτει τα καλύτερα γραφικά και mechanics στο gameplay του, είναι πολύ ευχάριστο και δεν θα το βαρεθείτε εύκολα. Κάτω στην περιγραφή θα βρείτε link του παιχνιδιού και αν θέλετε παρόμοια βίντεο σαν κι αυτό δεν έχετε παρά να το ζητήσετε στα σχόλια!

Βρείτε το σε μεγάλη προσφορά στο Instant Gaming εδώ

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment