Δωρεάν Αποστολή των συσκευών Apple στο Service της Info Quest Technologies

Δωρεάν Αποστολή των συσκευών Apple στο Service της Info Quest Technologies

Η Info Quest Technologies, ένας από τους μεγαλύτερους  Apple Premium Service Providers στην Ελλάδα,  για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, όσο διαρκεί  η πανδημία και το #μενουμεσπίτι  ανακοινώνει την υπηρεσία  Δωρεάν μεταφοράς των συσκευών Apple προς και από το Service της. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τα προϊόντα iPhone, Mac (MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, MacMini), Beats, Apple Watch & iPad και για όσο διαρκεί η πανδημία. Για την ενεργοποίησή της οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την ηλεκτρονική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο site της Info Quest Technologies ( https://appleservice.infoquest.gr/ ),  ή στο IQT Service Plus App, στο Apple Store. Η εταιρεία θα φροντίσει για τη παραλαβή της συσκευής με courier και την επιστροφή της επισκευασμένη, πλήρως λειτουργική  και απολυμασμένη σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες που έχει θέσει η Apple.

Η Info Quest Technologies  διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα, οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα επισκευαστικά κέντρα προϊόντων πληροφορικής & κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα, εξουσιοδοτημένο από τους κορυφαίους κατασκευαστές,  με περισσότερες από 50.000 επισκευές ετησίως. Αποτελεί εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Apple στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται για την ποιότητα και standards των υπηρεσιών της  στους Premium Service Providers της εταιρείας. Όλες οι επισκευές γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που λειτουργούν με τον εξοπλισμό, τις υποδομές, τους αυτοματισμούς και τις διαδικασίες που προβλέπουν οι αυστηρότατες προδιαγραφές της Apple. Οι επισκευές πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους τεχνικούς λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση και μόνο με γνήσια ανταλλακτικά, που εγγυώνται ότι μετά την επισκευή η εμπειρία χρήσης κάθε συσκευής θα παραμείνει αναλλοίωτη.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment