Ειδική έκδοση του Absolute Drift από Serenity Forge και Meridiem Games

Ειδική έκδοση του Absolute Drift από Serenity Forge και Meridiem Games

Η Serenity Forge και η Meridiem Games αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την ειδική έκδοση του Absolute Drift που θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στα τέλη της χρονιάς. Το Absolute Drift, που αναπτύχθηκε από τη Funselektor Labs Inc., είναι ένα στυλιζαρισμένο racing game που σας προκαλεί να μάθετε την τέχνη του drifting.

Η Meridiem Games θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την παραγωγή της ειδικής Premium Edition του Absolute Drift. Η Premium Edition θα περιλαμβάνει μια ειδική θήκη με αποκλειστικό artwork και ένα αυτοκόλλητο για το παράθυρο του αυτοκινήτου σας.

Το Absolute Drift σας προκαλεί να μάθετε την τέχνη του drifting εξασκώντας τις δεξιότητές σας σε περιοχές ελεύθερης περιήγησης και να αγωνιστείτε σε διοργανώσεις όπως οι Driftkhana, Drifting και Mountain Drifting. Οδηγήστε δίπλα σε «ghosts» των καλύτερων drifters του κόσμου, δείτε την κατάταξή σας σε online leaderboards ή δείτε τους καλύτερους αγώνες των φίλων σας.

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πρόκληση και να γίνετε μάστορας του drift;

Βασικά Χαρακτηριστικά του Absolute Drift

  • Οδηγήστε και τροποποιήστε ως και 6 αυτοκίνητα
  • 3 game modes: Driftkhana, Drifting και Mountain Drifting, με πάνω από 24 επίπεδα.
  • 5 περιοχές ελεύθερης περιήγησης, κάθε μία με ξεχωριστή θεματολογία και επίπεδα, από αεροδρόμια και προβλήτες ως μια αιωρούμενη μητρόπολη
  • Online κατάταξη
  • Πάνω από 3 ώρες ηλεκτρονικής μουσικής και Drum & Bass από τους C41 και Nyte.
  • Ολοκληρωτική υποστήριξη των χειριστηρίων Joy-Con της Nintendo

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website www.meridiem-games.com

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment