Ετοιμάσου για διαφημίσεις στο facebook που δεν θα “μπλοκάρεις”

Ετοιμάσου για διαφημίσεις στο facebook που δεν θα “μπλοκάρεις”

Οι διαφημίσεις είναι ένα κομμάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε στην online εμπειρία μας, εκτός και αν έχουμε έναν καλό ad blocker να τρέχει. Φυσικά αυτό είναι “μπελάς” για τις εταιρίες που θέλουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους.

To faceboook, που η βασική πηγή εσόδων του είναι η διαφημίσεις, βρήκε ένα τρόπο ώστε να “ξεγλιστράει” από κάθε ad blocker. Αυτό αναμένεται να εξαπλωθεί σιγά σιγά και να αλλάξει ο τρόπος προβολής των διαφημίσεων ώστε να μην μπλοκάρονται.

Ήδη το facebook χρησιμοποιεί πληροφορίες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα μας ώστε να προβάλει διαφημίσεις για πράγματα που μας ενδιαφέρουν και όχι άσχετα και κουραστικά. Για παράδειγμα ας πούμε ότι ασχολείστε με κινέζικα smartphones και οι αναζητήσεις σας είναι ανάλογες θα δείτε πως θα σας εμφανίζει smartphones που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν.

Η διαφημίσεις στο facebook είναι μεγάλη υπόθεση επομένος προσπαθούν να κάνουν το περιβάλλον όσο καλύτερο για τον χρήστη και όπως λέει και εκπρόσωπος της εταιρίας “προβάλλοντας διαφημίσεις είναι ένας τρόπος να ενώνουμε τον κόμσο”

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment