Η Nokia επιστρέφει το 2016!!!

Η Nokia επιστρέφει το 2016!!!

Όπως δήλωσε ο CEO της φινλανδικής εταιρείας, Rajeev Suri, στο Manager Magazin, η Nokia από το 2016, όταν λήγει και η συμφωνία με την Microsoft που της απαγορεύει να κατασκευάσει νέα κινητά, θα σχεδιάσει τις δικές της συσκευές.

Η συνέντευξη έρχεται μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εταιρείας που απέρριπτε τους ισχυρισμούς που την ήθελαν να επιστρέφει σύντομα στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Η εταιρεία βρίσκεται στην αναζήτηση συνεργατών που θα κατασκευάσουν τα νέα κινητά, τα οποία θα κυκλοφορήσουν με το brand name της Nokia.

Παράλληλα, οι μηχανικοί της έχουν ξεκινήσει να εργάζονται σε νέα κινητά, ώστε να είναι όσο το δυνατόν νωρίτερα έτοιμα, στις αρχές του 2016.

Επιπλέον, τα brands Lumia, Asha και X, ανήκουν στην Microsoft κι έτσι οι νέες συσκευές δεν πρέπει να ονομάζονται και να μοιάζουν με αυτά τα brands.

Υπενθυμίζουμε, ότι στην αγορά κυκλοφορεί το Android tablet Nokia N1 με κατασκευαστή την Foxconn.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment