Η Blizzard ανακοίνωσε το World of Warcraft Legion

Η Blizzard ανακοίνωσε το World of Warcraft Legion

Η Blizzard ανακοίνωσε ζωντανά στη σκηνή της Gamescom 2015, όπως αναμέναμε, το επόμενο κεφάλαιο της μεγάλης σειράς του World of Warcraft ονόματι Legion. Οι developers της Blizzard, μίλησαν για την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του νέου expansion, καθώς και για τις προσθήκες και αλλαγές που θα φέρει στη σειρά. Σε αυτές περιλαμβάνονται η αύξηση του level cap στo 110, η προσθήκη ενός ολοκαίνουργιου class, του Demon Hunter, τα Class Order Halls και πολλές ακόμα που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.
Στα πλαίσια της παρουσίασης, η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του World of Warcraft Legion το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.Το νέο expansion λαμβάνει χώρα σε μία μέχρι πρότινος ανεξερεύνητη περιοχή του πλανήτη Azeroth, τα Broken Isles, άλλοτε περιοχή των Night Elves, πλέον όμως επικίνδυνο λημέρι μερικών από τους πιο επικίνδυνους δαίμονες του κόσμου.

Τέλος, η Blizzard ανακοίνωσε δύο νέα legendary artifacts, τα διάσημα όπλα Ashbringer και Doomhammer, ένα level 100 boost για τον χαρακτήρα σας και ένα πλήρως ανανεωμένο PvP progression system. Πριν λίγες ώρες άνοιξε και η επίσημη σελίδα του WoW Legion, για να μπορείτε να παρακολουθείτε από εκεί όλες τις εξελίξεις του νέου expansion. Πληροφορίες για την κυκλοφορία του expansion δεν έχουμε ακόμα, ελπίζουμε όμως ότι όποτε κι αν κυκλοφορήσει, θα είναι αρκετό για να φέρει πίσω τους σχεδόν 5 εκατομμύρια subscribers που έχασε το WoW μέσα σε διάστημα λίγων μόνο μηνών.

 

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: