Η Google προσθέτει activity cards για να διευκολύνει την περιήγηση στο ιστορικό σας

Η Google διευκολύνει τη συνέχιση των παλαιών αναζητήσεων σας προσθέτοντας activity cards.

Όταν πραγματοποιείτε επανάληψη αναζήτησης στο κινητό, η νέα λειτουργία θα εμφανίζει συνδέσμους προς σελίδες που έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν και αναζητήσεις που έχετε ήδη πραγματοποιήσει.

Οι σύνδεσμοι εμφανίζονται κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού “Σχετική δραστηριότητα σας” στο επάνω μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων, επιτρέποντάς σας είτε να παραλάβετε ένα παλιό νήμα αναζήτησης είτε να αποφύγετε να πάτε στο ίδιο μέρος.

“Εάν έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο Google και αναζητήσετε θέματα και χόμπι όπως το μαγείρεμα, το εσωτερικό σχεδιασμό, τη μόδα, την περιποίηση του δέρματος και την ομορφιά, το γυμναστήριο, τη φωτογραφία και πολλά άλλα, μπορείτε να βρείτε μια κάρτα δραστηριότητας στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων, όπως και τρόπους για να συνεχίσετε την εξερεύνησή σας “, δήλωσε ο Andrew Moore, διευθυντής προϊόντων της Google, σε μια θέση στο blog.

Μπορείτε να επισημάνετε μια σελίδα για να δείτε αργότερα αγγίζοντας τον σύνδεσμο της καρτέλας δραστηριότητας για να την προσθέσετε σε μια συλλογή, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε πατώντας στο μενού στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας αναζήτησης ιστού για κινητά ή στην κάτω γραμμή της εφαρμογής Google.

Ένας σύνδεσμος μπορεί να διαγραφεί ή οι κάρτες δραστηριότητας μπορούν να απενεργοποιηθούν τελείως αγγίζοντας το εικονίδιο τριών σημείων επάνω δεξιά.

Θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί την Πέμπτη στον ίντερνετ για κινητά και στην αγγλική έκδοση της εφαρμογής Google στις ΗΠΑ.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου
georgioschatzitheodosiou@gmail.com

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: