Η προηγμένη τεχνολογία ατμού της LG συμβάλλει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Η προηγμένη τεχνολογία ατμού της LG συμβάλλει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Καθώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής γίνονται όλο και πιο σοβαρές, γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη για επένδυση στη βιωσιμότητα και το μέλλον του πλανήτη μας. Για να επιτύχουμε βιωσιμότητα στον τρόπο που ζούμε, είναι ζωτικής σημασίας να μειώσουμε τις επιπτώσεις μας προς το περιβάλλον και να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με τι και σε τι ποσότητα το καταναλώνουμε. Αυτό αντικατοπτρίζεται ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε τα ρούχα, όπου η υπερβολική χρήση νερού και χημικών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον πλανήτη. Η χρήση ατμού παρέχει έναν υγιεινό και βιώσιμο τρόπο φροντίδας των υφασμάτων, ενώ οι συσκευές ατμού καταναλώνουν σχετικά μικρή ποσότητα νερού.

Το Styler της LG Electronics (LG) χρησιμοποιεί καθαρό νερό – και καθόλου χημικά πρόσθετα – για να βοηθήσει να μειωθούν ζάρες[1] και οσμές[2] από τα υφάσματα. Φρεσκάροντας τα ρούχα, το LG Styler, το πρωτοποριακό σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό είναι μία μόνο από τις πολλές λύσεις της LG που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας.

Ιδανικό για κάθε χώρο στο σπίτι, το LG Styler χρησιμοποιεί μικρή ποσότητα νερού4 για να παράγει ατμό που απολυμαίνει και φρεσκάρει τα ρούχα. Με την τεχνολογία TrueSteam™ της LG, μειώνονται τα ακάρεα της οικιακής σκόνης και τα βακτήρα[3]. Χάρη στην ειδική φροντίδα χωρίς χημικά, το LG Styler συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της φθοράς των υφασμάτων, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής των ρούχων.

Modern interior of living room with sofa, cabinet and door 3d rendering

Η LG έχει δεσμευτεί να δημιουργεί προηγμένα προϊόντα και τεχνολογίες που μπορούν να προσφέρουν προστιθέμενη αξία και ευκολία και να βοηθήσουν τους καταναλωτές να συμβάλουν στην επίτευξη ενός καλύτερου τρόπου ζωής. Χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό, αντικαθιστώντας τα χημικά καθαρισμού με φυσικό ατμό και περιορίζοντας τη φθορά των υφασμάτων, οι προηγμένες τεχνολογίες της εταιρείας για τη φροντίδα των ρούχων ωφελούν τους ανθρώπους και τον πλανήτη, ανταποκρινόμενες στο σλόγκαν της εταιρείας “Life’s Good”.

[1] Εγκεκριμένο από το Korea Apparel Testing & Research Institute (KATRI) συγκρίνοντας τα αποτελέσματα με τη χρήση του Refresh Cycle. Οι δοκιμές έγιναν σύμφωνα με τις μεθόδους δοκιμής με βάση το πρότυπο KS K 0891:2014 6.2.2.

[2] Εγκεκριμένο από το Korea Apparel Testing & Research Institute (KATRI) συγκρίνοντας τα αποτελέσματα με τη χρήση του Refresh Cycle. Οι δοκιμές έγιναν σύμφωνα με τις μεθόδους δοκιμής με βάση το πρότυπο KS K 0905:2008.

[3]Η δοκιμή έγινε από την Intertek. Επαληθευμένο για αποστείρωση του 99,9% των βακτηριδίων E.coli και επιδερμικού σταφυλόκοκκου. Εγκεκριμένο από το BAF. Προσφέρει απόδοση με την έγκριση του BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και απομακρύνει τα αλλεργιογόνα που μπορεί να προκαλέσουν αναπνευστικά και δερματικά προβλήματα.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment