Η σειρά OPPO Reno12 έρχεται στην Ευρώπη, με προηγμένες λειτουργίες GenAI και φουτουριστικό, ευέλικτο σχεδιασμό.

Η σειρά OPPO Reno12 έρχεται στην Ευρώπη, με προηγμένες λειτουργίες GenAI και φουτουριστικό, ευέλικτο σχεδιασμό.

Η OPPO, η κορυφαία εταιρεία  έξυπνων συσκευών στον κόσμο, ανακοίνωσε την επερχόμενη εκδήλωση παρουσίασης της σειράς Reno12. Η Ευρώπη θα είναι η πρώτη διεθνής αγορά που θα υποδεχτεί τα νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των Reno12 Pro και Reno12, με την πανευρωπαϊκή κυκλοφορία τους να έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουνίου 2024.

Διαθέτοντας κομψό σχεδιασμό, η σειρά Reno της OPPO προσφέρει smartphones με έμφαση στην κάμερα, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν αξέχαστες στιγμές. Επιπλέον αυτών των χαρακτηριστικών, η τελευταία σειρά Reno12 εισάγει για πρώτη φορά μια σειρά από κορυφαίες λειτουργίες GenAI στον κλάδο, οι οποίες ανοίγουν νέες προοπτικές  δημιουργικότητας και παραγωγικότητας. Τα δύο νέα μοντέλα σηματοδοτούν τις πρώτες συσκευές τηλεφώνων AI της OPPO στην Ευρώπη και αντιπροσωπεύουν την πρώτη μεγάλη κυκλοφορία και τη δέσμευση της OPPO να επιταχύνει να υιοθετήσει την AI τεχνολογία στα smartphones. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν φουτουριστικό σχεδιασμό που δίνει την αίσθηση της «ρευστότητας», δημιουργεί μια εκπληκτική καινούρια εμφάνιση, συνδυάζοντας άψογα την υψηλή αισθητική, με την τεχνολογική καινοτομία.

Παράλληλα με τη σειρά Reno12, η OPPO κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάσει συσκευές από τις κατηγορίες των ακουστικών και smartwatches. .

 

Η σειρά OPPO Reno12 θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στην  Ίμπιζα της Ισπανίας. Κατά τη διάρκεια του launch event, η OPPO θα συνεργαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα clubs το Ushuaïa Ibiza, το οποίο είναι από τους κορυφαίους προορισμούς για πάρτι στο νησί, με σκοπό να μεταφέρει την αίσθηση του Reno, στη ζωηρή ατμόσφαιρα της Ίμπιζα.

Οι λεπτομέρειες της επερχόμενης σειράς Reno12 θα αποκαλυφθούν στις 18 Ιουνίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment