Ιρανός πολυεκατομμυριούχος διεκδικεί την πρώτη θέση στο instagram

Ιρανός πολυεκατομμυριούχος διεκδικεί την πρώτη θέση στο instagram

Ο Tony Toutouni γεννήθηκε στο Ιράν αλλά έχοντας καταφέρει να γίνει πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ.

Αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει βήμα χωρίς το instagram και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από την πολυτάραχη ζωή του μέσα από τον λογαριασμό του «Lunatic living».
Σαμπάνιες, πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα, γυμνόστηθες κοπέλες σε πολυτελή γιοτ, τσάντες με εκατομμύρια και ένα ολόκληρη οπλοστάσιο συνθέτουν την καθημερινότητά του.

Σήμα κατατεθέν του είναι το …μεσαίο δάχτυλο σε όσους τον παρακολουθούν στα social media να κάνει τα πιο απίστευτα πράγματα:
Ο Tony Toutouni ανταγωνίζεται τον άλλο βαθύπλουτο Dan Bilzerian, τον 32χρονο πολυεκατομμυριούχο επαγγελματία παίκτη πόκερ που εδώ και καιρό έχει μετεξελιχθεί σε βασιλιά του Instagram.

«Τώρα ποιός είναι ο βασιλιάς του Instagram;» ρωτάει ο Ιρανός στον λογαριασμό του.

Ωστόσο, οι δύο άνδρες γνωρίζονται, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και ταξιδεύουν μαζί, γλεντάνε μαζί και γελάνε μαζί!

iran0a iran0b iran02_0 iran03 iran004 iran5_5  iran6_2iran7_2 iran8_1 iran10_0 iran14_0 iran15_0 iran16_0 iraniran2 itaniran

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment