Κάντε δικιά σας μια LG OLED και αποκτήστε το LG soundbar S60Q με έκπτωση 30%

LG_OLED&SoundBar-Offer-1600x800

Κάντε δικιά σας μια LG OLED και αποκτήστε το LG soundbar S60Q με έκπτωση 30%

Η LG Hellas δίνει, με την αγορά μιας τηλεόρασης LG OLED, από σήμερα, 16 Ιανουαρίου και μέχρι 31 Ιανουαρίου ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, έκπτωση 30% στην αγορά ενός  LG soundbar S60Q, για να μπορούν οι καταναλωτές να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία Dolby Atmos®, αναβαθμίζοντας την οικιακή τους ψυχαγωγία.

Η προσφορά ισχύει για την αγορά τηλεόρασης LG OLEDG2 (97,83,77,65 & 55 ίντσες), LG OLEDZ2 (88 & 77 ίντσες), LG OLEDC2 (42, 48, 55, 65, 77 & 83 ίντσες), LG OLEDB2 (55, 65 & 77 ίντσες) ή LG OLEDA2 (55 & 65 ίντσες).

Οι ανωτέρω τηλεοράσεις της LG διαθέτουν τα τελευταία τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Ξεχωρίζουν για την λαμπερή εικόνα, τα ζωντανά χρώματα, την απεριόριστη αντίθεση και τον ήχο surround – χαρακτηριστικά που τις κάνουν να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία παρακολούθησης, τόσο στην προβολή περιεχομένου όσο και στο gaming.

Η LG OLED G2, είναι κατάλληλη για παιχνίδια και για home cinema και με την άψογη σχεδίασή της ενσαρκώνει το μινιμαλισμό και συνδυάζει τη χαλάρωση με την τέχνη. Όταν είναι σε λειτουργία Always Ready, εμφανίζει έργα τέχνης με ρεαλιστική υφή και χρώμα, ενώ εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο[1]. Το Brightness Booster Max[2] ενισχύει τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED, πραγματοποιώντας βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI και αποδίδοντας έως και 30%[3]περισσότερο φωτισμό.

Ο καθηλωτικός ήχος surround και ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών και κάνει τις σκηνές στις ταινίες ακόμα πιο ζωντανές, μετατρέποντας τον θεατή σε κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας και της δράσης. Ο συνδυασμός του Dolby Vision IQ™[4] με το Dolby Atmos® προσφέρουν μια αληθινή κινηματογραφική εμπειρία ενώ μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ™ προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Η LG OLED Z2 συνδυάζει τα βαθιά και πλούσια χρώματα της αυτοφωτιζόμενης OLED με την κορυφαία ανάλυση 8K[5], ενώ τα 33 εκατομμύρια pixel φωτίζονται αυτόνομα για μια εξαιρετικά ζωντανή και έντονη εμπειρία. Ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI 8K, μέσω της αναβαθμισμένης λειτουργίας deep learning, χρησιμοποιεί τη λειτουργία ενίσχυσης σώματος και αντικειμένων,  ώστε η OLED Z2 να παρουσιάζει με περισσότερη ευκρίνεια ανθρώπους και αντικείμενα. Επιπλέον, η βελτίωση στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο μεγιστοποιεί το πεδίο του βάθους, προσφέροντας μια εκπληκτικά ρεαλιστική ποιότητα εικόνας. Η LG OLED Z2 είναι από τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Dolby Vision™ Gaming 4K στα 100 Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 0,1 ms[6], τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync[7], το AMD FreeSync Premium[8] και την υποστήριξη VRR[9], η δράση θα είναι ακόμα πιο φρενήρης και θα απεικονίζεται καθαρά και ομαλά.

Η LG OLED C2 είναι μια τηλεόραση με OLED τεχνολογία, ιδανική για τους λάτρεις των παιχνιδιών που θέλουν να απολαμβάνουν εντυπωσιακά ρεαλιστική εικόνα, φωτεινά χρώματα και κορυφαία γραφικά. Διαθέτει κορυφαίο HDR για ρεαλιστική απόδοση παιχνιδιού, όπως ακριβώς το οραματίστηκαν οι δημιουργοί του. Με το HGIG[10]που αναπτύχθηκε με σκοπό να εφαρμόζει τις βέλτιστες ρυθμίσεις HDR, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν εικόνα με μεγαλύτερη ακρίβεια, χωρίς υπερβολικό κορεσμό ή υπερ-εκτεθειμένες περιοχές και να διακρίνουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει την εικόνα, εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο σ’ αυτήν και πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη.

Η LG OLED B2 διαθέτει self-lit OLED με τα pixels να ανάβουν αυτόνομα χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει τη λάμψη και προσφέρουν καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος, τέλειο μαύρο, χωρίς διαρροή φωτός ή φαινομένων που οφείλονται στη διάθλαση. Πρόκειται για μια ευφυή τηλεόραση με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο. Επιπλέον, ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 5.1.2 καναλιών για καθηλωτικό ήχο surround και ρεαλιστική εμπειρία ήχου.

Η LG OLED A2 με την καινοτομία της είναι η ιδανική επιλογή για μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Με ήχο surround και επεξεργαστή α7 Gen 5 AI  που επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 5.1.2 καναλιών, η LG OLED A2 μεταφέρει τη δράση στο δωμάτιο και κάνει τους χρήστες ένα με την ταινία, προσφέροντας μια κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία. Το Dolby Vision IQ™[11] συνδυάζεται με το Dolby Atmos® για μια εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας με συγκλονιστικό ήχο και εξαιρετικές εικόνες.

Με τα pixels της OLED να ανάβουν αυτόνομα, χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει τη λάμψη τους, οι σκοτεινές περιοχές είναι τελείως μαύρες, χωρίς διαρροή φωτός ή εφέ φωτοστέφανου, αποδίδοντας μια καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος. Επιπλέον, τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, προσφέροντας εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές.

Με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300W και ασύρματο subwoofer, το LG Sound bar S60Q χαρίζει μοναδικές οικιακής ψυχαγωγίας, δίνοντας τη δυνατότητα απόλαυσης των αγαπημένων σας προγραμμάτων με ήχο surround. Διαθέτει AI Sound Pro και με τη βοήθεια του έξυπνου αλγόριθμου το LG soundbar αναλύει το περιεχόμενο για να παρέχει βέλτιστο ήχο, είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε βλέπετε ειδήσεις, είτε ακούτε μουσική. Με τη βοήθεια του Dolby Atmos® (Virtual)[12] τα δεδομένα του ήχου αλλάζουν και το LG soundbar προσφέρει ήχο κορυφαίου επιπέδου.

Επιπλέον, το LG soundbar ταιριάζει άψογα με τις τηλεοράσεις της LG, αφού χάρη στη λειτουργία TV Sound Mode Share[13] (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον AI επεξεργαστή[14] ήχου της LG TV, αναλύει το περιεχόμενο και προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο.

Το LG S60Q soundbar συνδέεται μέσω Bluetooth® και μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και να απολαμβάνετε καθηλωτικό ήχο και μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Ο ιδανικός συνδυασμός της LG τηλεόρασης και του LG soundbar θα γίνει η καλύτερη παρέα και θα απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές με εξαίσια εικόνα και ήχο.

[1] Η βάση Gallery υποστηρίζεται στα μοντέλα 65G2 και 55G2. ΔΕΝ περιλαμβάνεται βάση τηλεόρασης. Δεδομένου ότι αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για επίτοιχη τοποθέτηση, περιλαμβάνει ένα λεπτό βραχίονα επίτοιχης τοποθέτησης. Η βάση τηλεόρασης μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά.

Η περιστρεφόμενη βάση G2 γέρνει περίπου 4 μοίρες όταν εγκατασταθεί και πωλείται χωριστά.

[2] Οι βελτιώσεις του Brightness Booster δεν ισχύουν στα μοντέλα 48/42C2.

[3] Σε σύγκριση με μοντέλα που δεν είναι OLED evo και με βάση τη μέτρηση Full White. Η σύγκριση βασίστηκε σε μετρήσεις πλήρους λευκού (Full White) των τηλεοράσεων LG OLED, που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια εσωτερικών δοκιμών της LG, εκτός από τη σειρά OLED evo.

[4] Τα Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos και Dolby Vision Gaming είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

[5] Η ανάλυση 8K είναι διαθέσιμη στη σειρά LG OLED Z2.

[6]Ο χρόνος απόκρισης υποβλήθηκε σε δοκιμές και πιστοποιήθηκε από την Intertek.

[7] Τα NVIDIA, GSync και GeForce Now είναι εμπορικά σήματα της NVIDIA Corporation

[8] Τα AMD και FreeSync, είναι εμπορικά σήματα της Advanced Micro Devices, Inc.

[9] Το VRR αποτελεί πιστοποιημένη προδιαγραφή του HDMI 2.1 και υποστηρίζεται στα μοντέλα LG OLED Z2, G2, C2 και B2

[10] Το HGiG είναι μια εθελοντική ομάδα εταιρειών από τις βιομηχανίες παιχνιδιών και τηλεοράσεων, οι οποίες δημιουργούν και θέτουν στη διάθεσή του κοινού οδηγίες, για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού του καταναλωτή στο HDR.

[11] Τα Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos και Dolby Vision Gaming είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

[12] Το Dolby, Dolby Atmos και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.

[13]Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να είναι διαθέσιμη ή/και να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης. Η έκδοση του επεξεργαστή AI της τηλεόρασης διαφέρει ανά μοντέλο τηλεόρασης.

[14] Η έκδοση του επεξεργαστή AI της τηλεόρασης διαφέρει ανά μοντέλο τηλεόρασης.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment