Το Playstation 4 ξεπέρασε σε πωλήσεις το Xbox One τον Νοέμβριο

Το Playstation 4 ξεπέρασε σε πωλήσεις το Xbox One τον Νοέμβριο

Σκληρή είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Sony και Microsoft για την εορταστική περίοδο και συγκεκριμένα για τη «μάχη των δώρων» με νέες προσφορές και πακέτα για τις παιχνιδοκονσόλες τους. Ωστόσο μόνο μία εταιρεία θα βρεθεί στην κορυφή και τα στοιχεία του GamesBeat δείχνουν ότι αυτή θα είναι η Sony.

To PlayStation 4 έχει πουλήσει περισσότερο από το Xbox One τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, επιβεβαίωσε η Sony στο GamesBeat.

Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη για το Playstation 4, δεδομένου ότι το Xbox One βρισκόταν στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Νοέμβριο του 2014.

Όπως είναι λογικό όμως, με τη μείωση τιμής του Playstation 4 και διάφορες προσφορές (κονσόλα με ένα ή δύο παιχνίδια) για 300 δολάρια φαίνεται πως έδωσαν το προβάδισμα στην εταιρεία στην εορταστική περίοδο.

«To PlayStation 4 βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στις κονσόλες στις ΗΠΑ για τον Νοέμβριο σύμφωνα με το NPD. Πετύχαμε σημαντικούς στόχους τις τελευταίες εβδομάδες» δήλωσε ο διευθυντής του τμήματος marketing της Sony, Eric Lempel.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: