Ξεκίνησε ο διαγωνισμός #petatinaplostra στο blog της LG!

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός #petatinaplostra στο blog της LG!

Η LG Electronics Hellas (LG) διοργανώνει στο LG Blog τον δημιουργικό διαγωνισμό φωτογραφίας «Πέτα την απλώστρα» με έπαθλο ένα προηγμένο στεγνωτήριο LG τεχνολογίας Eco HybridTM. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος με πολύ απλό τρόπο, αναρτώντας στη στήλη του διαγωνισμού μία φωτογραφία μπουγάδας που είδαν στην πόλη, σε ένα μπαλκόνι ή οπουδήποτε αλλού με ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση, μπαίνοντας έτσι αυτόματα σε κλήρωση για ένα στεγνωτήριο LG.

Τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν τεχνολογία Αντλίας Θερμότητας και ενεργειακή κλάση Α++, για οικολογική φροντίδα των υφασμάτων και εξοικονόμηση ενέργειας, αφού τα ρούχα μπορούν να στεγνώσουν πλήρως και σε χαμηλές θερμοκρασίες, φροντίζοντας τα ευαίσθητα υφάσματα και μειώνοντας ταυτόχρονα τις τσακίσεις και τη συρρίκνωση. Ο ενσωματωμένος Αισθητήρας Στεγνώματος παρακολουθεί αυτόματα τη θερμοκρασία και την υγρασία για άριστη απόδοση στεγνώματος, ενώ χάρη στον Αυτοκαθαριζόμενο Συμπυκνωτή, τα φίλτρα καθαρίζονται αυτόματα έως και 7 φορές κατά τη διάρκεια του κύκλου, απαλλάσσοντας τον καταναλωτή από χρονοβόρες διαδικασίες. Τέλος, διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, με αποσπώμενο φίλτρο για εύκολο καθαρισμό, τεχνολογία Smart DiagnosisTM και κάδο υψηλής αντοχής από ανοξείδωτο ατσάλι με κίνηση δύο κατευθύνσεων και LED φωτισμό στο εσωτερικό.

Επιπλέον, το στεγνωτήριο RC9055AP2Z, προϊόν ναυαρχίδα της LG, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Eco HybridTM και με ενσωματωμένο κάδο χωρητικότητας 9 κιλών. Η τεχνολογία Eco Hybrid διαθέτει λειτουργίες Eco mode και Speed mode, προσφέροντας στον χρήστη την επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας και χρόνου. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία αντλιών θερμότητας, η λειτουργία Eco mode επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενεργειακής κλάσης A+++, ενώ η λειτουργία Speed mode επιτρέπει εξοικονόμηση ενέργειας κλάσης A+ και χρειάζεται 30% λιγότερο χρόνο1 για να ολοκληρώσει έναν κύκλο πλύσης.

Αυτό το χειμώνα, η LG δίνει τη λύση και προσφέρει σε έναν τυχερό ένα μοναδικό δώρο, ώστε να μη χρειάζεται πια να περιμένει μέχρι να στεγνώσουν τα ρούχα του και να μην εξαρτάται από τις διαθέσεις του καιρού! Μπείτε στο παρακάτω link για περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό: «Πέτα την Απλώστρα»! (Αφού κερδίσεις πρώτα ένα στεγνωτήριο LG)

1 Σύγκριση με στεγνωτήριο ρούχων της LG ενεργειακής κλάσης A σε λειτουργία ECO mode (εργαστηριακός έλεγχος της LG)

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment