Η LG και η Logitech συνεργάζονται για να προσφέρουν απρόσκοπτες και ευκρινείς τηλεδιασκέψεις

Η LG και η Logitech συνεργάζονται για να προσφέρουν απρόσκοπτες και ευκρινείς τηλεδιασκέψεις

Αποκρινόμενο στην αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτες λύσεις τηλεδιασκέψεων, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), συνεργάστηκε με την Logitech International με σκοπό να προσφέρουν απρόσκοπτες και ευκρινείς συναντήσεις. Οι κάμερες συνδιάσκεψης και οι λύσεις τηλεδιασκέψεων της Logitech ενσωματώνονται πλέον εύκολα σε πλήθος οθονών της LG, παρέχοντας έτσι ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεδιάσκεψης υψηλής ποιότητας για αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες συσκέψεων και χώρους εργασίας στο σπίτι.

«Η πανδημία COVID-19 υπογράμμισε την ανάγκη για λύσεις που θα διατηρούν τις ομάδες συνδεδεμένες, όπου κι αν βρίσκονται», δήλωσε ο Richard Topping, European Enterprise Sales Head, LG Business Solutions Europe. «Με δεδομένο ότι πολλοί εργαζόμενοι δουλεύουν από το σπίτι ενώ άλλοι βρίσκονται στο γραφείο, θεωρούμε ότι είναι κρίσιμο να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις τηλεδιάσκεψης που θα επιτρέπουν την εργασία από οποιαδήποτε τοποθεσία».

 

 

H Logitech Rally Bar είναι μια ολοκληρωμένη λύση τηλεδιάσκεψης που περιέχει μια κάμερα με κινηματογραφική ποιότητα εικόνας ενώ χρησιμοποιεί AI για να προσαρμόζει την εστίαση ανάλογα με το βάθος και την κίνηση. Τα ηχεία της Rally Bar έχουν σχεδιαστεί για να ‘γεμίζουν’ τον χώρο, ενώ τα μικρόφωνά της φιλτράρουν τον θόρυβο από εξωτερικούς παράγοντες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η νέα Λειτουργία Συσκευών. Αυτή η ενσωματωμένη επιλογή προσφέρει πρόσβαση σε δημοφιλή εργαλεία τηλεδιάσκεψης, όπως το Microsoft Teams και το Zoom, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής.

Η Rally Bar της Logitech είναι ιδανική για το ευρύ χαρτοφυλάκιο των οθονών LG για αίθουσες συνεδριάσεων. H σειρά οθονών Ultra-High Definition της LG προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια με ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων και ασυναγώνιστη ποιότητα, ενώ τα χαρακτηριστικά anti-glare coating (αντιθαμβωτική επίστρωση) και in-plane switching διασφαλίζουν την απρόσκοπτη απόδοση εικόνας από οποιοδήποτε σημείο στον χώρο. Σε συνδυασμό με το βελτιστοποιημένο εικονοσκόπιο AI της Logitech Rally Bar ή της Rally Bar Mini, οι τηλεδιασκέψεις πλησιάζουν την εμπειρία των προσωπικών συναντήσεων.

Η σύζευξη των LED All-in-one και της Logitech Rally Bar αποτελεί την ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι οθόνες All-in-one LED μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα είτε στον τοίχο είτε σε συρόμενη βάση για κοινή χρήση περιεχομένου των εργαζομένων, ενώ προσθέτοντας την απλή ενσωμάτωση της Logitech Rally Bar, κάθε χώρος γίνεται κέντρο προσωπικής και απομακρυσμένης συνεργασίας.

«Οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο εκσυγχρονίζουν τους χώρους συνάντησής τους για να ανταπεξέλθουν στις σημερινές νέες προκλήσεις επικοινωνίας», δήλωσε ο Richard Topping. «Συνεργαζόμενοι με τη Logitech, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός ευέλικτου εργατικού δυναμικού και να παρέχουμε απρόσκοπτη τεχνολογία συνεργασίας σε γραφεία και όχι μόνο».

Η LG Electronics Hellas και η Logitech θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να προσφέρουν προηγμένες συνδυαστικές λύσεις για απρόσκοπτες, υψηλής ποιότητας τηλεδιασκέψεις.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment