Νέα gaming οθόνη Philips Evnia 34M2C8600

Νέα gaming οθόνη Philips Evnia 34M2C8600

Εμπλουτίζοντας τον κόσμο του gaming με την παρουσία της και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η νέα σειρά οθονών Evnia της Philips παρουσίασε το τελευταίο της μοντέλο. Η νέα οθόνη Philips Evnia 34M2C8600 παρέχει στους χρήστες μια συναρπαστική εμπειρία εμβύθισης στο παιχνίδι, χάρη στο καμπυλωτό σχήμα της και την πεντακάθαρη κρυστάλλινη εικόνα της.

Η σειρά Philips Evnia

Η σειρά Philips Evnia έκανε την εμφάνισή της τον Οκτώβριο του 2022 με στόχο να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες στη βιομηχανία του gaming. To μότο της σειράς, επαναπροσδιορίζουμε τους κανόνες, αντικατοπτρίζει πλήρως και προωθεί την ιδέα της συμπερίληψης στον χώρο του gaming, με τη σειρά προϊόντων Philips Evnia να επιχειρεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον για όλους με τα προϊόντα της. Αυτό ακριβώς έχει σκοπό να επιτύχει η τελευταία οθόνη της σειράς, Philips Evnia 34M2C8600.

«Η νέα οθόνη gaming της σειράς Evnia είναι σχεδιασμένη για όλους. Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει το μοντέλο αυτό να ξεχωρίζει είναι η τεχνολογία φωτισμού ambiglow, διότι συνοψίζει όλα τα προσόντα της Evnia: καινοτομία, φιλικότητα, δεκτικότητα και μια παιχνιδιάρικη διάθεση», δήλωσε η Global Marketing Lead της Philips Monitors and IT Accessories, Xeni Bairaktari. «Η τεχνολογία ambiglow επιτρέπει στον κάθε παίκτη να διαμορφώσει την ατμόσφαιρα του δωματίου του ώστε να αισθάνεται πιο άνετα και να προσαρμόζει την εμπειρία gaming στις προσωπικές του προτιμήσεις».

 

Philips Evnia 34M2C8600

Πέρα από τον εντυπωσιακό φωτισμό Ambiglow, η Philips Evnia 34M2C8600 διαθέτει Display HDR True Black 400 για καλύτερη πιστότητα στην απόδοση του μαύρου (shadowing), ανάλυση UltraWide QHD 3440 X 1440 pixel για γραφικά ύψιστης ευκρίνειας, και απόκριση 0.1ms για καθηλωτική εμπειρία gaming. Επιπλέον, η νέα κυρτή οθόνη διαθέτει θύρα USB-C, διακόπτη KVM, καθώς και βάση HAS για την απόλυτη ευελιξία και οπτική απόλαυση.

Ωστόσο, το πλέον εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της νέας οθόνης δεν είναι άλλο από την τεχνολογία QD OLED, που προσφέρει κορυφαία χρωματική ακρίβεια σε υψηλότερη φωτεινότητα συνδυάζοντας δύο τεχνολογίες: OLED panels και τεχνολογία κβαντικών κουκίδων – quantum dot (QD). Ο συνδυασμός των δύο πρωτοποριακών τεχνολογιών σε ένα χαρακτηριστικό καθιστά τη νέα Philips Evnia 34M2C8600 την απόλυτη οθόνη που προσφέρει απαράμιλλη βιωματική εμπειρία σε όλους τους gamers.

 

Διαθεσιμότητα Philips Evnia 34M2C8600

Η Philips Evnia 34M2C8600 είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 1299 €.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips Evnia: 

https://www.evnia.philips

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment