Νέο smartphone με διάφανη οθόνη παρουσιάζει η ZUK

Νέο smartphone με διάφανη οθόνη παρουσιάζει η ZUK

Η κινεζική ZUK (η οποία ως γνωστόν υποστηρίζεται από τη Lenovo) με την ανακοίνωση του Z1 δείχνει ότι είναι έτοιμη να μπει δυναμικά στο παιχνίδι, καθώς η πρόταση της δείχνει να συνδυάζει οικονομία με επιδόσεις. Ωστόσο, το Z1 δεν είναι η μοναδική συσκευή που έχει στα σκαριά η ZUK, καθώς από ότι φαίνεται το σχεδιαστικό της team ονειρεύεται και άλλες πιο τολμηρές  συσκευές, όπως για παράδειγμα είναι ένα prototype smartphone το οποίο διαθέτει διάφανη οθόνη!

Το μικρό τεχνολογικό θαύμα της ZUK, το οποίο φυσικά είναι άγνωστο εάν τελικώς βγει κάποια στιγμή στην αγορά, λειτουργεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, καθώς στις πρώτες φωτογραφίες του που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται να φοράει κάποια ειδική έκδοση του λειτουργικού Android και να τρέχει ορισμένες εφαρμογές, παίζοντας μουσική, εμφανίζοντας φωτογραφίες και πραγματοποιώντας τηλεφωνικές κλήσεις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν το συγκεκριμένο prototype θα κάνει την εμφάνιση του στο κοντινό μέλλον, ωστόσο η ZUK δεν είναι η πρώτη εταιρεία που έχει δοκιμάσει smartphone με transparent display, καθώς στο παρελθόν τόσο η LG όσο και η Samsung έχουν παρουσιάσει ανάλογες προτάσεις στο κοινό των νέων τεχνολογιών. Πάντως, με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν αποκλείεται σε 4 με 5 χρόνια τα smartphones με διάφανο display να αποτελέσουν το “απόλυτο” τεχνολογικό trend!

ZUK-transparent-screen-phone-prototype-2-640x427 ZUK-transparent-screen-phone-prototype-640x427

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment

%d bloggers like this: