Philips 241B8QJEB: Η ιδανική λύση για τους επαγγελματίες που στοχεύουν στην παραγωγικότητα

Philips 241B8QJEB: Η ιδανική λύση για τους επαγγελματίες που στοχεύουν στην παραγωγικότητα

Η MMD, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει την οθόνη Philips 241B8QJEB. Πρόκειται για μια 24″ (23,8 εκ) LCD full HD οθόνη που προσφέρει στους επαγγελματίες την οπτική απόδοση και τα εργαλεία βελτίωσης της παραγωγικότητας που αναζητούν. Χαρακτηριστικά όπως το SmartImage, το IPS, και η τεχνολογία full HD εγγυώνται αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας, ενώ καινοτομίες όπως το LowBlue Mode, το Flicker-free, και η SmartErgoBase προσφέρουν άνεση στα μάτια και τη στάση των χρηστών καθ ‘όλη τη διάρκεια της εργασίας. Εξοπλισμένη με USB 3.0, SmartConnect, και ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για τη διευκόλυνση της καθημερινής χρήσης, η οθόνη Philips 241B8QJEB σέβεται τον πλανήτη, με 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και συμμόρφωση με πολλαπλά περιβαλλοντικά πρότυπα.

Κορυφαία γραφικά

Η Philips 241B8QJEB σχεδιάστηκε για επαγγελματίες που αφιερώνουν σημαντικό μέρος της εργάσιμης ημέρας τους σε εργασίες που βασίζονται στον υπολογιστή. Αυτή η οθόνη Philips είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία εικόνας υψηλής απόδοσης που εγγυάται στους χρήστες μια ευχάριστη οπτική εμπειρία ανεξάρτητα από το αν εργάζονται σε φωτογραφία,  graphic design, υπολογιστικά φύλλα και οτιδήποτε άλλο. Διαθέτοντας full HD 1920 x 1080 ανάλυση, αναπαριστώνται όλες οι λεπτομέρειες κάθε εικόνας, ενώ η φωτεινότητα και η αντίθεση ενισχύονται με μία φωτεινή, ρεαλιστική εικόνα. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία IPS, επιτρέποντας οι εικόνες να εμφανίζονται πιο ζωντανές από κάθε γωνία. Αυτή η εύχρηστη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις ομαδικής εργασίας, καθώς όλοι μπορούν να δουν την οθόνη και να εκτιμήσουν τα ευκρινή, φωτεινά χρώματά της, ανεξάρτητα από τη θέση τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Η MMD προχώρησε ένα βήμα παραπάνω στην ποιότητα της εικόνας εξοπλίζοντας την Philips 241B8QJEB με την αποκλειστική τεχνολογία SmartImage, η οποία βελτιστοποιεί την απόδοση της οθόνης ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται σε αυτήν. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν λειτουργίες όπως Movie, Photo, Game, και άλλα, και η οθόνη πραγματοποιεί αυτόματα τις απαραίτητες προσαρμογές για να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη σε κάθε περίπτωση.

Απόλαυση στη χρήση

Η Philips 241B8QJEB προχωρά πραγματικά ένα βήμα παραπάνω για να εξασφαλιστεί η μέγιστη άνεση και παραγωγικότητα των χρηστών. Οι τεχνολογίες όπως το LowBlue Mode και το Flicker-free μειώνουν την κούραση των ματιών από τις ακτίνες μπλε φωτός μικρού μήκους και το τρεμόπαιγμα της οθόνης, που σημαίνει λιγότερη πίεση και κόπωση ακόμη και μετά από πολύωρη εργασία. Η λειτουργία EasyRead είναι ένα ακόμη πρακτικό χαρακτηριστικό που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ευχαρίστηση προβολής, δημιουργώντας μία ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί. Ακόμη και η SmartErgoBase της οθόνης σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση του χρήστη, καθώς η οθόνη μπορεί να ψηλώσει, να χαμηλώσει, να λάβει κλίση ή να περιστρέφεται, ώστε να ταιριάζει με την ιδανική στάση κάθε χρήστη και να αισθάνεται άνετα μπροστά στην οθόνη με την ελάχιστη δυνατή φυσική καταπόνηση. Η βάση διαθέτει ακόμα και διαχείριση καλωδίων για βελτιωμένη οργάνωση και ηρεμία.

Έξυπνα χαρακτηριστικά

Ένας πραγματικός συνεργάτης στην παραγωγικότητα, η Philips 241B8QJEB είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία USB 3.0 Super Speed για υψηλής ταχύτητας μεταφορά αρχείων που παρουσιάζεται 10 φορές ανώτερη από το πρότυπο USB 2.0. Το USB 3.0 προσφέρει επίσης μεγαλύτερο εύρος ζώνης και βελτιωμένη διαχείριση ισχύος, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν συσκευές αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας. Και για όσους δεν έχουν ακόμη απομακρυνθεί από το USB 2.0, η συμβατότητα προς τα πίσω διασφαλίζει ότι οι παλαιότερες συσκευές USB 2.0 θα μπορούν να συνδεθούν με αυτήν την οθόνη. Αλλά τα χαρακτηριστικά της συνδεσιμότητας της Philips 241B8QJEB δεν σταματούν εδώ. Η τεχνολογία SmartConnect διασφαλίζει, ότι η οθόνη δέχεται επίσης μία μεγάλη γκάμα συνδέσεων εισόδου σήματος, συμπεριλαμβανομένων των VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 και άλλων.

Η οθόνη Philips 241B8QJEB κάνει το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €179.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips: www.philips.com/monitors

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment