Πώς θα είναι η οθόνη του νέου iPhone 6S – Δεν θα μοιάζει με τίποτα που έχετε δει

Πώς θα είναι η οθόνη του νέου iPhone 6S – Δεν θα μοιάζει με τίποτα που έχετε δει

Το νέο iPhone της Apple αναμένεται να εμφανιστεί στο κοινό για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα με την οθόνη του να πιστεύεται ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η οθόνη του νέου iPhone θα έχει στοιχεία της τεχνολογίας εκείνης που υπάρχει στα Apple Watch και τα νέα MacBooks, όμως όπως αναφέρει το έγκυρο 9to5Mac και ο Mark Gurman, η τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσει θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα έχουμε δει έως σήμερα.

Όπως γράφει ο Gurman, πηγές, αναφέρουν ότι το Force Touch (η οθόνη αφής) στο νέο iPhone μοιάζει με αυτήν των MacBook και Apple Watch μόνο κατ’ όνομα, αφού στην πραγματικότητα θα είναι τελείως διαφορετική και πιο εξελιγμένη.

Μάλιστα είναι πιθανό να αλλάξει όνομα η οθόνη αφής και να μην λέγεται καν Force Touch.

Τα νέα iPhone θα έχουν την δυνατότητα να ξεχωρίζει ένα ελαφρύ πάτημα της οθόνης από ένα συνεχές και ένα πιο δυνατό, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στον χρήστη ενώ και οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί αναγκαστικά θα εξελιχθούν.

Οι νέες επιλογές θα προσφέρουν την δυνατότητα στον χρήστη καλύτερη επεξεργασίας φωτογραφιών, αφού οι αισθητήρες πίεσης θα του δίνουν μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων.

Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές των διαφορετικών πιέσεων (της οθόνης), αναφέρει στον Business Insider ο Matt Ronge, δημιουργός της υπηρεσίας Astropad.

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί το νέο iPhone, όπου και θα απαντηθούν πολλές ερωτήσεις.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment