Η τεχνολογία Quantum Dot προστίθεται στη νέα σειρά ULTRA HD τηλεοράσεων της LG για το 2015

Η τεχνολογία Quantum Dot προστίθεται στη νέα σειρά ULTRA HD τηλεοράσεων της LG για το 2015

Η LG Electronics Hellas (LG), ηγέτιδα εταιρεία προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας, θα παρουσιάσει μία νέα ULTRA HD τηλεόραση τεχνολογίας Quantum Dot, διευρύνοντας περαιτέρω τη σειρά των τηλεοράσεών της, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES που θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas, από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου. Η υπέρ-υψηλής ανάλυσης τηλεόραση τεχνολογίας Quantum Dot της LG προσφέρει ακόμα πιο ευρύ φάσμα και μεγαλύτερη ζωντάνια στα χρώματα σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις LCD, ενώ θα είναι διαθέσιμη το 2015 στην ανανεωμένη σειρά των UHD και OLED τηλεοράσεων της LG.

Η τεχνολογία Quantum Dot της LG αξιοποιεί τα νανοκρύσταλλα που κυμαίνονται σε μέγεθος από 2 μέχρι και 10 νανο-μέτρα, καθώς η κάθε κουκκίδα εκπέμπει διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το μέγεθός της. Με την προσθήκη ενός φιλμ από κβαντικές κουκίδες μπροστά από τον οπίσθιο φωτισμό LCD, επιτυγχάνονται σημαντικά οφέλη στον ρυθμό αναπαραγωγής χρωμάτων και στην συνολική φωτεινότητα.

Δεδομένου ότι οι μικροσκοπικές κβαντικές κουκίδες – αρκετά μικρές για να παρουσιάζουν κβαντομηχανικές ιδιότητες – εκπέμπουν εξαιρετικά ζωντανά χρώματα, η τεχνολογία Quantum Dot ουσιαστικά ενισχύει τις ήδη κορυφαίες δυνατότητες των οθονών ULTRA HD In-Plane Switching (IPS) της LG. Ο ρυθμός αναπαραγωγής χρωμάτων στα IPS πάνελ της LG, ο οποίος προσφέρει υψηλή χρωματική ακρίβεια και εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης, αυξάνεται πάνω από 30 τοις εκατό σε σύγκριση με τις συμβατικές τηλεοράσεις ,με την προσθήκη του φιλμ κβαντικών κουκίδων.

Επιπλέον, οι 4K ULTRA HD τηλεοράσεις της LG με τεχνολογία quantum dot θα χρησιμοποιεί τεχνολογία σχεδιασμένη φιλική προς το περιβάλλον, η οποία δεν περιέχει κάδμιο ή άλλα τοξικά βαρέα μέταλλα.

«Η τεχνολογία Quantum Dot θα οδηγήσει τις νέες τηλεοράσεις LCD της LG σε ένα νέο επίπεδο ποιότητας εικόνας, με δυνατότητες αναπαραγωγής ζωντανών και ζωηρών χρωμάτων», δήλωσε ο In-kyu Lee, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος τηλεοράσεων και οθονών της LG Electronics Home Entertainment Company. «Η προσθήκη της ULTRA HD TV τεχνολογίας Quantum Dot στη σειρά για το 2015, σε συνδυασμό με τις ήδη καταξιωμένες OLED τηλεοράσεις μας, τοποθετεί την LG σε πραγματικά αξιοζήλευτη θέση, καθώς προσφέρουμε τη πιο μεγάλη ποικιλία στις τεχνολογίες τηλεόρασης στον κλάδο».

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG στη Διεθνή Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Ειδών CES 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, (Central Hall # 8204) από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 9 Ιανουαρίου 2015, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εκπληκτικές τηλεοράσεις 4K ULTRA HD της LG.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment