Το πρωτότυπο ξυπνητήρι που ξυπνά τις γυναίκες με έναν… οργασμό (φωτο)

Το πρωτότυπο ξυπνητήρι που ξυπνά τις γυναίκες με έναν… οργασμό (φωτο)

Tο παρακάτω θέμα αφορά αποκλειστικά γυναίκες καθώς σε αυτές απευθύνεται το μικρό «θαυματουργό» ξυπνητήρι Littler Rooster, υποσχόμενο αντί για τους συνηθισμένους ενοχλητικούς ήχους, να τις ξυπνά με έναν… πιο ευχάριστο τρόπο.

Το Littler Rooster συνδυάζει δύο συσκευές σε μία, ξυπνητήρι και δονητή ώστε να ξυπνά μια γυναίκα με οργασμό.

Αν και ξυπνητήρι δεν τοποθετείται στο κομοδίνο, όπως συνήθως κάνουμε, αλλά η γυναίκα το φορά μέσα από τα εσώρουχά της ώστε την ώρα που πρέπει να λειτουργήσει εκεί που πρέπει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όπως ο ήχος του ξυπνητηριού δυναμώνει μέχρι να το κλείσουμε, έτσι και οι δονήσεις του Littler Rooster δυναμώνουν και εντείνονται μέχρι το τελικό ξύπνημα.

«Ξυπνάς αργά, αισθησιακά, ευχάριστα», αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Littler Rooster.

Το ξυπνητήρι έχει 27 «επίπεδα», όλα αθόρυβα, καθώς και «αναβολή» και… λειτουργία ταξιδίου. Είναι επαναφορτιζόμενο και έχει εγγύηση ενός έτους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το Littler Rooster κυριολεκτικά ξεπούλησε κι έτσι αυτή τη στιγμή γίνονται δεκτές μόνο προπαραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας.

Το κόστος είναι 69 λίρες- περίπου 80 ευρώ και η επόμενη παραλαβή αναμένεται τον Οκτώβριο.

oasdoai2 oasdoai3 oasdoai4 oasdoai5

newsbeast.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment