Η LG πραγματοποίησε με επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Βόλο

Η LG πραγματοποίησε με επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Βόλο

Η LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της συνεχούς και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των επαγγελματιών και των συνεργατών της, διοργανώσε σεμινάριο στο Βόλο σχετικά με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις ψύξης – θέρμανσης με LG Therma V αντλίες θερμότητας. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών αναφορικά με τα νέα προϊόντα και συστήματα επαγγελματικής θέρμανσης και κλιματισμού που βοηθούν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και συνεπώς κόστους, ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Το σεμινάριο για τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης LG Therma V αντλίες θερμότητας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κεντρικό ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL, την Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, από τις 17:30 το απόγευμα έως τις 21:30 το βράδυ.

Οι αντλίες θερμότητας LG Therma V περιλαμβάνουν μονάδες Υψηλών ή Μεσαίων Θερμοκρασιών Split & Μεσαίων Θερμοκρασιών Monobloc. Προσφέρουν μεγάλη ενεργειακή απόδοση, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα απ’ ευθείας τροφοδότησης ενδοδαπέδιων συστημάτων θέρμανσης & καλοριφέρ για εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%. Οι εφαρμογές αντλιών θέρμανσης Therma V αποτελούν τις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού (παραγωγή νερού 80 °C/55 °C) διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην αγορά, με χρήση ηλεκτρικής και ανανεώσιμης ενέργειας.

Η LG και το τμήμα Business Solutions συνεχίζουν να αποτελούν έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, που προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, ενώ ενημερώνει με εκπαιδευτικά σεμινάρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα το δίκτυο των έμπειρων συνεργατών της, προκειμένου να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία στις ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment