Σκούπα ρομπότ Xiaomi Viomi V3 Robot | Το απόλυτο Gadget | Review

Σκούπα ρομπότ Xiaomi Viomi V3 Robot

Σκούπα ρομπότ Xiaomi Viomi V3 Robot | Το απόλυτο Gadget | Review

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi Viomi V3 Robot αποτελεί το απόλυτο gadet και όχι μόνο. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη σκούπα ρομπότ και αποτελεί την εξέλιξη των προηγούμενων εξαιρετικών μοντέλων V2 και V2 Pro. Ένα gadget που θα σας βοηθήσει τόσο με το σκούπισμα όσο και το σφουγγάρισμα, ή και τα δύο μαζί. Για κάθε μία από τις τρεις αυτές λειτουργίες, η αυτόματη ηλεκτρική σκούπα διαθέτει ξεχωριστό δοχείο, συμβάλλοντας στα ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον χώρο σας.

Πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Xiaomi;

Ξεκινάω από έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά κάθε τεχνολογικού και μη προϊόντος. Η συγκεκριμένη ηλεκτρική σκούπα της Xiaomi αποτελεί θα λέγαμε την πιο value for money επιλογή. Αυτή τη στιγμή, το κόστος για την αγορά της σκούπας ρομπότ viomi V3 Robot στν ελληνική αγορά, ανέρχεται περίπου στα 450€ (τιμές Skroutz).

Αν και φαντάζει ένα αρκετά υψηλό ποσό για πολλούς, η χρησιμότητα και η τεράστια διευκόλυνση που θα σας προσφέρει, αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Συγκριτικά μάλιστα με ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ των 200-300 ευρώ, η συγκεκριμένη είναι όχι μόνο κλάσεις ανώτερη αλλά δεν συγκρίνεται καν. Εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά της, μπορείτε να την βρείτε σε πολύ καλύτερες τιμές σε σελίδες του εξωτερικού, με δυνατότητα αποστολής από Ευρώπη ώστε να μην μπλέκετε με Τελωνεία κλπ.

Αγοράστε την VIOMI V3 ROBOT εδώ με μόνο 444$  (περίπου 375€)

 

οικονομική Σκούπα ρομπότ Xiaomi

Γιατί να αγοράσει κανείς την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Viomi V3 Robot;

Οι λόγοι για να αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο «τέρας» καθαριότητας είναι πάρα πολλοί. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε την άριστη λειτουργικότητα σε θέμα σκουπίσματος αι σφουγγαρίσματος. Τεράστια αυτονομία μπαταρίας και δυνατότητα ρύθμισης για καθαρισμό πολλών δωματίων εύκολα και γρήγορα. Κυριολεκτικά ένα gadget που θα σας γλιτώσει από κόπο και χρόνο, αφού θα μετατραπεί στον καλύτερο βοηθό σας στο σπίτι. Μια αγορά την οποία έκανα ο ίδιος και πραγματικά δεν το μετάνιωσα.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Xiaomi είναι ικανή να διατηρήσει καθαρό τον χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο. Με πάχος μόλις 3.7’’ χωράει κυριολεκτικά παντού, όπως κάτω από το κρεβάτι και γενικά σε δυσπρόσιτα μέρη. Στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι:

 • Μέγιστη ισχύ αναρρόφησης 2600Pa, κάνοντας τις δουλειές εύκολα και γρήγορα.
 • Σύστημα πλοήγησης λέιζερ LDS για ταχύτερη σάρωση και χαρτογράφηση ακριβείας.
 • 12 ευαίσθητοι αισθητήρες βοηθούν τη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ να αναγνωρίσει το περιβάλλον και να αποφεύγει εύκολα εμπόδια και συγκρούσεις.
 • Τηλεχειριστήριο εφαρμογής για καθαρισμό χρονοδιαγραμμάτων, συμβατό με Android και iOS
 • Η δυναμική διαδρομή AI υπολογίζει τη βέλτιστη διαδρομή που καλύπτει κάθε γωνία, συντομεύει τον χρόνο καθαρισμού και βελτιώνει την απόδοση καθαρισμού.
 • Το σύστημα ελέγχου νερού 3 επιπέδων προσφέρει ακριβή ρύθμιση του όγκου του νερού για να καλύψει τις εκάστοτε ανάγκες του χώρου σας.

viomi v3 robot

Τεχνικές Προδιαγραφές:

 • Υλικά: Μέταλλο – Πλαστικό – Σιλικόνη
 • LED πίνακα ελέγχου: Λευκό / Κίτρινο / Κόκκινο
 • Μπαταρία: λιθίου 4900mAh
 • Τάση εξόδου: 14.8V
 • Θόρυβος λειτουργίας: Λειτουργία ενέργειας: 69.7db; Τυπική λειτουργία: 73.9db; Ισχυρή λειτουργία: 78db
 • Ταχύτητα λειτουργίας: .30.3m / s
 • Δυνατότητα αναρρίχησης: 20mm
 • Διάσταση: 350 * 94,5mm
 • Βάρος: περίπου 3,6 κιλά

 

Μειονεκτήματα της σκούπας ρομπότ Xiaomi V3 Robot

Το μόνο μειονέκτημα που διαπίστωσα στην συγκεκριμένη σκούπα είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει το χαλί. Αυτό σημαίνει ότι αν βάλετε την λειτουργία του σφουγγαρίσματος θα την εφαρμόσει και στο χαλί. Κατά συνέπεια θα πρέπει να σηκώσετε τα χαλιά πριν την βάλετε για την συγκεκριμένη λειτουργία. Πέρα από αυτό κάποιο άλλο αρνητικό δεν μπορών να πω ότι υπάρχει. Πρόκειται για μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Άλλωστε, αν ρίξετε μια ματιά στα reviews των ατόμων που την έχουν ήδη αγοράσει, θα δείτε ότι πέρα από το ανωτέρω μειονέκτημα η λειτουργία της είναι πέρα για πέρα άριστη.

Αποτέλεσμα δοκιμής που διενήργησα στην Viomi V3 Robot

Από τις πρώτες μέρες κιόλας τα αποτελέσματα που είδα ήταν εντυπωσιακά. Η σκούπα κυριολεκτικά ρουφάει κάθε μικροαντικείμενο, υπολείμματα φαγητού κλπ. Συμπερασματικά, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Viomi V3, στην τιμή των 444$ που την βρήκαμε στο Cafago αποτελεί ένα εξαιρετικό deal που αξίζει πέρα για πέρα την επένδυση. Τα αποτελέσματα που έδειξε τόσο στον καθαρισμό ενός δωματίου όσο και σε τρία δωμάτια που την δοκίμασα, ήταν πραγματικά απίστευτα.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε για την αγορά ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ, η Viomi V3 Robot της Xiaomi αποτελεί την καλύτερη επιλογή της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Η Xiaomi διατηρεί τη 2η θέση στην αγορά των Smartphones στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη

Panagiotis Notis
notispv@gmail.com

Συντάκτης του TechSmart καθώς και άλλων επιτυχημένων blog. Η αρθογραφία μαζί με την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και SEO αποτελούν τις κύριες ενασχολίες του.

No Comments

Post A Comment