Το έξυπνο κολάρο για σκύλους

Το έξυπνο κολάρο για σκύλους

Εμείς οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων πάντα αναζητούμε τα καλύτερα για τους αγαπημένους μας φίλους. Δεν θα ξεχάσω μια βροχερή μέρα που συνάντησα στον δρόμο ένα τύπο με τον σκύλο του να είναι καλύτερα ντυμένος και από μένα. Περιποιημένο αδιάβροχο, δερμάτινο λουρί και οδηγός και τρίχωμα σαν να βγήκε από το κομμωτήριο. Τότε δεν είχα ακόμη τον σκύλο μου Ζαφείρη και μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση.

link3

Από τα αδιάβροχα λοιπόν ήρθε η εποχή του έξυπνου κολάρου και πρόσφατα παρουσιάστηκε το νέο κολάρο της Link AKC το οποίο λειτουργεί σαν ένα fitness tracker για τον σκύλο μας. Λειτουργίες όπως φωτισμός για τις νυχτερινές βόλτες αλλά και ενσωματωμένο GPS που ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση  απομάκρυνσης είναι κάποιες από τις λειτουργίες που το κάνουν ήδη περιζήτητο.

link-2

Το Link ACK βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες στην τιμή των 199$ και θα απαιτεί και μηνιαία συνδρομή στα 9,95$. Η τιμή του τσιμπημένη αλλά αν θέλετε να βάλετε τον σκύλο σας σε πρόγραμμα Fitness ή απλά θέλετε ακόμα ένα gadget στην συλλογή σας δεν θα σας πούμε εμείς να μην το αγοράσετε.

Το επίσημο site όπου θα βρείτε το κολάρο: Link AKC

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment