Ο έξυπνος καθρέφτης που περνά τη γυμναστική στο σπίτι σε άλλο επίπεδο

Ο έξυπνος καθρέφτης που περνά τη γυμναστική στο σπίτι σε άλλο επίπεδο

Όσο περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν λύσεις για γυμναστική στο σπίτι λόγω κορονοϊου, άλλα τόσα προϊόντα θα κατακλύζουν την αγορά.

Μόνο που δεν είναι όλα ίδια. Ούτε και έξυπνα είναι όλα.

Κι εδώ μπαίνει το Forme Life, ένας smart καθρέφτης με ενσωματωμένο σύστημα γυμναστικής με βάρη και βαριά υπογραφή. Είναι βλέπετε άλλη μια κομψή δημιουργία του περίφημου σχεδιαστή Yves Behar.

Το Forme Life επιστρατεύει ένα κρυμμένο σύστημα αντίστασης για να προσομοιάζει στις ασκήσεις με βαράκια, εκτελώντας ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς να φύγεις μπροστά από τον καθρέφτη.

Ο καθρέφτης-γυμναστήριο κάνει όμως πολλά περισσότερα από αυτό. Γιατί είναι ουσιαστικά μια συσκευή τεχνητής νοημοσύνης. Παρακολουθεί βιομετρικά δεδομένα, συνδέεται στο ίντερνετ για εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής και ρυθμίζει φυσικά αυτόματα την αντίσταση σύμφωνα με το επίπεδό σου. Και τους στόχους που έχεις θέσει.

Όταν δεν γυμνάζεσαι, όλα κλείνουν και μαζεύονται, λειτουργώντας απλώς ως… καθρέφτης.

Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς, κάποια στιγμή μέσα στο 2020 είπε ο Behar. Όσο για το κόστος του, ανέρχεται στα 149 δολάρια για 39 μήνες, λίγο περισσότερα από 5.800 δολάρια (5.300 ευρώ) δηλαδή.

Πηγή: newsbeast.gr

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: