Στις 25 Μαΐου το Smart Cities – City Connect Conference 2022

Στις 25 Μαΐου το Smart Cities – City Connect Conference 2022

Στις 25 Μαΐου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Smart CitiesCity Connect Conference 2022, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα Horizon HallRoof Garden), το οποίο διοργανώνεται από την Palladian Conferences και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Πράσινου Ταμείου, του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος) και με ακαδημαϊκό συνεργάτη το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Χρυσοί χορηγοί του Συνεδρίου είναι η Alpha Bank, η EY Ελλάδος, η DOTSOFT, αργυρός χορηγός η WINGS ICT SOLUTIONS και υποστηρικτές η DTK Law Firm, η IFSAS και η AMCO A.B.E.E.

Στο Smart CitiesCity Connect Conference 2022 θα παρουσιαστούν «έξυπνες» πρακτικές και λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επιχειρήσεων και την προσβασιμότητα τους σε υπηρεσίες, δηλαδή ουσιαστικά βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους, αλλά θα αναδειχθούν και νέες τεχνολογίες. Οι «έξυπνες» πόλεις βρίσκονται στο επίκεντρο των πολιτικών αποφάσεων και του ενδιαφέροντος των Δήμων, των επιχειρήσεων, αλλά και των πολιτών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, καθώς αποτελούν τις πόλεις του μέλλοντος.

Ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι ανώτατα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστήμονες, αλλά και επιχειρηματίες, οι οποίοι και θα ανοίξουν τον διάλογο για τις προκλήσεις και τις νέες τάσεις που προσφέρει η τεχνολογία για καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή στις πόλεις με οικονομική και αειφόρο ανάπτυξη. Επίσης, οι ομιλητές θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις επιτυχίες τους, τις εμπειρίες τους, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, καθώς και θα παραθέσουν τις αντιλήψεις και τις ιδέες τους για το πως ορίζεται μια πόλη ως «έξυπνη» και «βιώσιμη».

Ακολουθούν οι τέσσερις θεματικές ενότητες του συνεδρίου:

  • ΕΝΟΤΗΤΑ I: Το νέο θεσμικό πλαίσιο και οι ευκαιρίες χρηματοδότησης για τους Δήμους & τις επιχειρήσεις. Ο ρόλος του Ταμείου Ανάκαμψης
  • ΕΝΟΤΗΤΑ II: Παρουσίαση καλών πρακτικών στους ΟΤΑ & σε ευρωπαϊκούς δήμους & η διαμόρφωση της Ελληνικής «Έξυπνης» Πόλης
  • ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ: Βελτίωση Εξυπηρέτησης του Πολίτη & των Επιχειρήσεων, Ενίσχυση Ψηφιακών Υποδομών, Χρήσιμες Ψηφιακές Εφαρμογές στη Ναυτιλία, Ασφάλεια Διαδικτύου
  • ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: Οι σύγχρονες προκλήσεις στη βιώσιμη μετακίνηση και την ηλεκτροκίνηση: Νέες τεχνολογίες & λύσεις.

 

 

Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του Συνεδρίου με  φυσική παρουσία ή διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

  • Για τη συμμετοχή σας με φυσική παρουσία πατήστε εδώ
  • Για τη συμμετοχή σας με διαδικτυακή παρουσία πατήστε εδώ

 

*Οι συμμετέχοντες διαδικτυακά, θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στους συντονιστές και στους

συμμετέχοντες στα πάνελ, μετά το πέρας κάθε ενότητας.

 

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την Palladian Conferences:

τηλ. 210 339 2322

 

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου:

Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Αθήνα 9.84, Insider.gr, Bankwars.gr, Mikrometoxos.gr,

Worldenergynews.gr, Greennews.gr.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment