Τα καλύτερα Android Games για τον μήνα Μάϊο (videos)

Τα καλύτερα Android Games για τον μήνα Μάϊο (videos)

Και να που φτάσαμε στον Μαιο και ούτε πήραμε χαμπάρι. Το καλοκαιράκι πλησιάζει, τα μέτρα πήγαν ταξίδι όσο έχουμε τους τουρίστες και τα νέα games για android συσκευές πάνε και έρχονται. Στο σημερινό άρθρο επιλέξαμε κάποια που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και να σκαλώσετε!

 

Crux: The Great Outdoors

Ένα simulator ορειβασίας που δεν είναι όσο απλό φαίνεται. Βράχια και δύσκολες πίστες θα σας κάνουν να ξοδέψετε αρκετές ώρες παιχνιδιού!

Macrocosm

Ένα game που στην πραγματικότητα περιλαμβάνει ένα συνονθύλευμα παιχνιδιών. Ξεκινάει από την δημιουργία του κόσμου και τα πρώτα άτομα μέχρι την εξέλιξη των πολιτισμών. Πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να κάνετε και σίγουρα θα το διασκεδάσετε

Rhythm Fighter

Ένα game τύπου brawler με πολλούς χαρακτήρες όπλα και εξοπλισμό

Hot Lap League

Για τους λάτρεις των arcade racing games, το hot laps league προσφέρει δύσκολες πίστες όσο εσείς τα βάζετε με τον χρόνο. Στην πορεία ξεκλειδώνετε περισσότερα αυτοκίνητα και πίστες.

Total War: Medieval II

Ένα κλασικό πλέον παιχνίδι στρατηγικής μεταφέρεται στις φορητές συσκευές. Ιππότες πολιορκίες και μάχες στο κινητό σας!

Maximus 2

Μάχες και τέρατα τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε μόνος είναι να ενωθείτε με 3 άλλους παίκτες και να συνεργαστείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και controllers. Είναι δωρεάν αν και περιλαμβάνει και αγορές in game. To Σίγουρο είναι πως και χωρίς να πληρώσετε θα το ευχαριστηθείτε.

 

Guns Up! Mobile

 

Ένα PVP tower defence που είναι δωρεάν και θα σας πορώσει…

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment