Τα OLED πάνελ της LG πιστοποιήθηκαν για το «τέλειο» μαύρο

Τα OLED πάνελ της LG πιστοποιήθηκαν για το «τέλειο» μαύρο

H LG Electronics υποδέχεται με ενθουσιασμό την πιστοποίηση “Perfect Black” που έλαβαν τα OLED panel των οθονών της, τα οποία ξεχώρισαν με την κορυφαία τους απόδοση επιτυγχάνοντας τέλεια επίπεδα μαύρου σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από το εργαστήριο διασφάλισης ποιότητας UL Solutions και ισχύει για τα πάνελ OLED της LG 42 – 97 ίντσες.

Τα πάνελ της LG μετρήθηκαν από την UL Solutions[1] σε ένα έντονα φωτισμένο περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που επικρατεί σε ένα σαλόνι στο φως της ημέρας. Σε αυτές τις συνθήκες, τα επίπεδα μαύρου μετρήθηκαν 0,15 nit – περίπου 40% χαμηλότερα από τα τυπικά κριτήρια Perfect Black των 0,24 nit..

Χάρη στην αυτονομία των pixels που μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα, τα πάνελ OLED της LG ελαχιστοποιούν τη διαρροή φωτός και τις εξωτερικές αντανακλάσεις φωτός, απενεργοποιώντας τα pixel για να επιτύχουν την τέλεια μαύρη και άπειρη αντίθεση, παρέχοντας μια αληθινή εικόνα χωρίς παραμόρφωση ή υπερβολή.

Η πιστοποίηση αναδεικνύει την τεχνολογική πρωτοπορία των οθονών της LG και την ικανότητά τους για ακριβή και φωτεινή εικόνα.

Τα OLED panel κατασκευάζονται από την LG Display -μέλος του Ομίλου LG και κορυφαία εταιρεία στον κόσμο στις τεχνολογίες οθονών- και ενσωματώνονται σε όλες τις κορυφαίες οθόνες της LG Electronics.

[1] https://verify.ul.com/verifications/1034

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment