Αυτά είναι τα tech specs του Microsoft Lumia 550!

Αυτά είναι τα tech specs του Microsoft Lumia 550!

Ήδη γνωρίζουμε ότι η Microsoft θα τρέξει ένα μεγάλο media event στις 6 Οκτωβρίου και το πιθανότερο είναι να παρουσιάσει τις δύο νέες ναυαρχίδες της (Lumia 950 και Lumia 950 XL), αλλά και το Surface Pro 4 tablet. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ακόμη smartphone μαζί με τις δύο high-end συσκευές της, καθώς τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι ενδέχεται να παρουσιαστεί και το Lumia 550.

Ήδη το Lumia 550 έχει αρχίσει να εμφανίζεται στις λίστες των εμπορικών αντιπροσώπων της Microsoft στην Ευρώπη και χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί θα είναι μία συσκευή, η οποία θα φοράει το λειτουργικό Windows 10 Mobile. Μάλιστα, σύμφωνα με τα tech specs που έχουν ήδη διαρρεύσει, το Lumia 550 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα low-to-mid-range smartphone.

Ειδικότερα, το Lumia 550 αναμένεται να στηρίζεται σε display 4.7 ιντσών (ανάλυσης 1280×720 pixels), τεχνολογίας AMOLED. Στην καρδιά του αναμένεται να βρίσκεται ένα Snapdragon 210 SoC, με τετραπύρηνο επεξεργαστή (χρονισμένος στο 1.1GHz), 8GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμη μέσω θύρας microSD), αλλά και υποστήριξη 4G LTE.

Ακόμη βέβαια λείπουν ορισμένα κρίσιμα specs, όπως είναι για παράδειγμα η μνήμη RAM, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την Microsoft, το entry-level Lumia 550 θα στοιχίζει λίγο παραπάνω από 100 ευρώ (ενθουσιάζοντας έτσι τους λάτρεις της low-budget κατηγορίας)!

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment