Τεχνολογίες καθαρισμού αέρα από την LG για τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε σπίτι

Τεχνολογίες καθαρισμού αέρα από την LG για τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε σπίτι

Η LG Electronics Ελλάς, με πολυετή εξειδίκευση στα προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού, παρουσιάζει τις νέες τεχνολογίες των κλιματιστικών τις, οι οποίες προσφέρουν καθαρό αέρα και ένα ασφαλές περιβάλλον, σε κάθε χώρο και δωμάτιο του σπιτιού σας.

UVnano™: Η τεχνολογία με LED UV, διατηρεί καθαρό τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού σας, εξασφαλίζοντας ότι ο αέρας που βγαίνει από αυτόν είναι καθαρός, απομακρύνοντας τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%1.

Plasmaster™ Ionizer++: Ο Ιονιστής Plasmaster™ αφαιρεί τον 99%2 βλαβερών βακτηρίων στον αέρα, καθώς ενισχύει την ατμόσφαιρα του χώρου με 3.000.000 ιόντα, τα οποία δημιουργούν συστάδες και δεσμεύουν τις επιβλαβείς ουσίες. Με τον τρόπο αυτό ο Ιονιστής Plasmaster δημιουργεί μια καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη και από δυσάρεστες οσμές3.

Αντιαλλεργικό Φίλτρο: Μια προσθήκη στις νέες κυκλοφορίες της LG  είναι το νέο αντιαλλεργικό φίλτρο, που αφαιρεί αλλεργιογόνα από τον αέρα4, όπως τα ακάρεα της σκόνης, δημιουργώντας το πλέον ασφαλές περιβάλλον για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κλιματιστικά της LG και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα https://www.lg.com/gr/klimatistika

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment