Τεράστια επιτυχία στις Η.Π.Α το Microsoft Lumia 640

Τεράστια επιτυχία στις Η.Π.Α το Microsoft Lumia 640

Το Microsoft Lumia 640 μπορεί ναι μεν να είναι ένα κλασικό mid-ranger για τα δεδομένα της εποχής, που τα tech specs του σίγουρα δεν προκαλούν ίλιγγο, αλλά αν μη τι άλλο έχει μεγάλη δυναμική ως συσκευή. Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και από τις πωλήσεις του στις Η.Π.Α, όπου το mid-ranger της Microsoft είναι ένα μεγάλο hit!

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των πωλήσεων του Lumia 640, ωστόσο σύμφωνα με παράγοντες της αμερικανικής αγοράς το 640 είναι πολύ κοντά (εάν δεν το έχει κάνει ήδη) στο να ξεπεράσει σε επιτυχία το Lumia 520, το οποίο θεωρείται το πιο πετυχημένο Lumia όλων των εποχών. Ενδεικτικό είναι ότι το Lumia 520 έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερες από 12 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, οπότε εάν αναλογιστούμε ότι το Lumia 640 εμφανίστηκε λίγο μετά το MWC το Μάρτιο, τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε όντως για το πιο πετυχημένο smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Microsoft.

Το 640 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών (1280×720 pixels) και στα ενδότερα διαθέτει Snapdragon 400 SoC της Qualcomm, με την CPU του να τρέχει στα 1.2GHz. Επίσης, το mid-ranger της Microsoft διαθέτει 8GB onboard storage (με υποστήριξη microSD), όπως επίσης κύριο σένσορα στα 8MP και selfie cam στο 1MP, μαζί με μπαταρία χωρητικότητας στα 2.500mAh. Όχι και άσχημα πάντως για τη Microsoft που σίγουρα εδώ και καιρό αναζητούσε μία συσκευή για να τραβήξει το κάρο από τη λάσπη…

 

 

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment