Βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνετε πριν πουλήσετε το iPhone σας

Βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνετε πριν πουλήσετε το iPhone σας

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και είστε έτοιμοι!

  1. Κάντε back up
  2. Αφαιρέστε όλες τις φωτογραφίες από το άλμπουμ κάμερα. Συνδέστε το smartphone σας με τον υπολογιστή ή το λάπτοπ και ανοίξτε το Image Capture ή το iPhoto σας. Επιλέξτε όλες τις φωτογραφίες και κάντε κλικ στην επιλογή «Εισαγωγή Ολων». Στο iPhoto επιλέξτε το «διαγραφή φωτογραφιών από το iPhone», μετά τη μεταφορά, ενώ στο Image Capture, αν το «διαγραφή στοιχείων μετά τη λήψη δεν υπάρχει», δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το «Φωτογραφίες» από το iCloud για Mac και iPhone και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση των συσκευών, τότε θα δείτε και την επιλογή «Διαγραφή».
  3. Κλείστε το iMessage. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογών> Μηνύματα> iMessage> Ρυθμίστε τον διακόπτη στη θέση off.
  4. Κλείστε το FaceTime. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογών> FaceTime> Διακόπτης στη θέση off.
  5. Απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο iCloud. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογών> iCloud> Έξοδος
  6. Αποσυνδεθείτε από το Apple ID. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογών> App και το iTunes Stores> αγγίξτε το Apple ID και αποσυνδεθείτε.
  7. Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις εφαρμογών> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και ρυθμίσεων.
  8. Καταργήστε την καταχώρηση της συσκευής σας στο supportprofile.apple.com. Καλέστε το φορέα σας και ζητήστε του να διαχωρίσει τη συσκευή από το λογαριασμό σας.

Μια σημαντική συμβουλή: Ό, τι κι αν κάνετε, μην διαγράψετε χειροκίνητα τις επαφές, τις υπενθυμίσεις, τις σημειώσεις, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο iCloud. Αυτό θα διαγράψει το περιεχόμενο από τους διακομιστές του iCloud και τις συνδεδεμένες συσκευές σας (όπως το iPad ή το φορητό υπολογιστή σας).

Μια ακόμη σημαντική συμβουλή: Εάν τύχει και τελειώσει η μπαταρία του smartphone σας κατά τη διάρκεια της «Επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις», χρησιμοποιήστε το iTunes για να διαγράψετε τα δεδομένα. Συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια, επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας. Συνδέστε το τηλέφωνό σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις εφαρμογών> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και ρυθμίσεων ξανά.

Πηγή

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: