Το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να γίνει πολύ πιο διασκεδαστικό με την νέα LG UltraGear gaming οθόνη

Το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να γίνει πολύ πιο διασκεδαστικό με την νέα LG UltraGear gaming οθόνη

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την νέα gaming UltraGear™ οθόνη (μοντέλο 48GQ900), την πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση της UltraGear στην κατηγορία OLED gaming monitor. Η ακόμη πιο κομψή gaming αισθητική και η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της LG UltraGear™ οθόνης θα κάνει το καλοκαίρι στην πόλη πιο διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό, αφού το gaming και οι ταινίες μπορούν να γίνουν πολύ πιο απολαυστικά.

Η πρώτη OLED UltraGear gaming οθόνη, βραβευμένη με Red Dot[1] και iF Design Award[2], είναι ανάλυσης 4K 48 ιντσών, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (overclocked 138 Hz), άψογη ακρίβεια χρωμάτων και σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο. Ιδανικό για παιχνίδια σε υπολογιστή και κονσόλα, το νέο μοντέλο προσφέρει την εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και την αντίθεση της OLED τεχνολογίας και διαθέτει την αντιθαμβωτική επίστρωση χαμηλής ανακλαστικότητας (AGLR) της LG, η οποία μειώνει τους οπτικούς περισπασμούς, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάζουν την προσοχή τους πλήρως στο παιχνίδι. Επιπλέον, το 48GQ900 διαθέτει τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για βελτιωμένη άνεση παιχνιδιού και κομψή βάση που παρέχει βέλτιστη σταθερότητα χωρίς να περιορίζει το χώρο του γραφείου ή του τραπεζιού του χρήστη.

Χρησιμοποιεί εξάγωνο φωτισμό στη βάση καθώς και στα ανοίγματα εξαερισμού στο πίσω μέρος, εκπέμποντας έτσι έμμεσο φως, το χρώμα του οποίου μπορεί να ρυθμιστεί για να παρέχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η βάση σε σχήμα V επιτρέπει στην οθόνη να τοποθετείται κοντά σε έναν τοίχο, εξοικονομώντας χώρο στο γραφείο. Διαθέτει ακόμη την πιο πρόσφατη συνδεσιμότητα HDMI 2.1, επιτρέποντας λειτουργίες όπως μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και υποστήριξη για γρήγορο παιχνίδι 4K σε υπολογιστές και τις πιο πρόσφατες κονσόλες. Τέλος, όπως θα περίμενε κανείς, η νέα οθόνη UltraGear προσφέρει εκπληκτική, ζωντανή ποιότητα εικόνας και αστραπιαίο χρόνο απόκρισης λιγότερο του 1ms GtG.

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για το LG Ultragear Monitor 48GQ900 μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1] https://www.red-dot.org/project/lg-ultrageartm-gaming-monitor-48gq90-59706

[2] Ένα από τα πιο διάσημα βραβεία design στον κόσμο, το βραβείο iF DESIGN διοργανώνεται στη Γερμανία από το 1953. Μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή από design experts συνεδριάζει για να καθορίσει τα βραβευμένα σχέδια, με βάση ένα σύνολο αντικειμενικών προτύπων ελέγχου. Μάθετε περισσότερα στο https://ifdesign.com/en/

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment