Διαθέσιμη μεγάλη αναβάθμιση σήμερα με νέες λειτουργίες για τα Windows 10

Διαθέσιμη μεγάλη αναβάθμιση σήμερα με νέες λειτουργίες για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφορεί σήμερα ένα μεγάλο update για το λειτουργικό σύστημα Windows 10, το οποίο έχει εγκατασταθεί ήδη σε περισσότερους από 110 εκατ. υπολογιστές παγκοσμίως από τις 29 Ιουλίου μέχρι σήμερα. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει αρκετές επιδιορθώσεις και αλλαγές που αρχικά προοριζόταν για την τελική έκδοση.
Μετά την εγκατάσταση του update θα παρατηρήσετε τη νέα χρωματιστή μπάρα για τις desktop εφαρμογές, μικροαλλαγές στα εικονίδια του συστήματος και σχεδιαστικές αλλαγές στα menu σε όλο το περιβάλλον χρήσης, και ξεχωριστές εφαρμογές Skype Messaging και Skype Video (διαθέσιμες στο Windows Store) που σας δίνουν πρόσβαση στις αντίστοιχες λειτουργίες χωρίς να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση του Skype.

Ακόμη, προστίθεται δυνατότητα συγχρονισμού των ρυθμίσεων και tab preview στον Microsoft Edge browser, δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών σε εξωτερική μονάδα αποθήκευσης και δυνατότητα διαχείρισης της ψηφιακής βοηθού Cortana χωρίς λογαριασμό Microsoft.

Θα βρείτε τo update στην ενότητα Windows Update από το Control Panel.

 

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment

%d bloggers like this: