Υποδεχτείτε τη νέα σχολική χρονιά με το LG UltraGearTM 24GQ50F monitor

Υποδεχτείτε τη νέα σχολική χρονιά με το LG UltraGearTM 24GQ50F monitor

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG)  παρουσιάζει το LG UltraGearTM 24GQ50F, ένα πανίσχυρο monitor, το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες υψηλής απόδοσης για τους μαθητές που επιστρέφουν στα θρανία και χρειάζονται μια οθόνη που θα αντεπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες τους. Το νέο UltraGear™ monitor της LG διαθέτει οθόνη 23.8″ με ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels), χρόνο απόκρισης 5 ms (1 ms MBR), ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και πάνελ τεχνολογίας VA. Επιπλέον, επιδεικνύει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, λόγο αντίθεσης 3000:1 και ευρύτερη γωνία θέασης 178°.

Επιπροσθέτως, τo μοντέλo 24GQ50F, ενσωματώνει καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, κατάλληλα για gaming, όπως την AMD FreeSyncPremium® τεχνολογία που εξαλείφει τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα, ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση. Ακόμη, το Dynamic Action Sync® μειώνει την καθυστέρηση (input lag) και βοηθά τους παίκτες να ανταποκρίνονται ταχύτερα σε κάθε πρόκληση.

Η σειρά οθονών UltraGear™ προορίζεται για παιχνίδια που ενσωματώνουν λειτουργίες υψηλής απόδοσης για την απόλυτη εμπειρία σε οποιοδήποτε περιβάλλον παιχνιδιού. Το πάνελ τεχνολογίας VA προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας και απόλυτο μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο, καθιστώντας το monitor ιδανική επιλογή για gaming. Η απαράμιλλη ταχύτητα είναι επίσης αναμφίβολα σημαντική για τη νίκη, καθώς κάθε στιγμή μετράει. Με 1ms MBR, δες πιο ομαλή κίνηση και λιγότερη καθυστέρηση, ώστε να αντιδράς γρήγορα στις κινήσεις, βάζοντάς σε στην κορυφή του παιχνιδιού σου.[1]

Όλες οι οθόνες της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και  0 pixel εγγύηση.[2]

 

 

[1] Οι εικόνες αποτελούν αναπαράσταση για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας. Ενδέχεται να υπάρχει διαφορά σε σχέση με την πραγματική χρήση.

[2] Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment