Χρώμα πιο ζωντανό από ποτέ με τη νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD UH950V από την LG

Χρώμα πιο ζωντανό από ποτέ με τη νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD UH950V από την LG

Η LG Electronics (LG) ξεκινά τη διάθεση της νέας σειράς LG Ultra HD TV UH950V στην ελληνική αγορά. Η διευρυμένη γκάμα χρωμάτων της IPS 4K Quantum οθόνης, αποδίδει τις εικόνες πιο ζωντανά από ποτέ ανεξάρτητα από τη γωνία θέασης ενώ η ανάλυση είναι 4 φορές υψηλότερη από εκείνη της Full HD, διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας αναλλοίωτη.
Με τη λειτουργία ‘LG ColorPrime Plus’ η οποία μεγαλώνει το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη το νέο μοντέλο της LG προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία θέασης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα για να αποδίδει ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ακόμα πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες, αφού μέσω της τεχνολογίας ‘High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision’ το περιεχόμενο 4K HDR παρουσιάζεται ακριβώς όπως πρέπει να είναι.
Εκτός από τον τομέα της εικόνας, η LG ανεβάζει τον πήχη και στον τομέα του ήχου. Σε συνεργασία με τη harman/kardon, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές high-end προϊόντων ήχου παγκοσμίως, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι εντυπωσιακό και δύσκολα συναντάται σε αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.
Άλλο ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της LG Ultra HD TV UH950V βρίσκεται στην εξαιρετική εμπειρία χρήσης η οποία επιτυγχάνεται με την πλατφόρμα LG webOS 3.0. Η πλατφόρμα επιτρέχει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στις λειτουργίες της τηλεόρασης, με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, προσφέρει τέσσερις ‘έξυπνες’ λειτουργίες, τo ‘Magic Zoom’ για τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας, το ‘Magic Mobile Connection’, για εύκολη σύνδεση του κινητού με την LG SMART τηλεόραση δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της. Οι άλλες 2 λειτουργίες είναι το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο ‘Magic Remote’ και το ‘Magic sound tuning’ το οποίο αναλύει το δωμάτιο και τις συνθήκες που έχει τοποθετήσει ο χρήστης την τηλεόραση και κάνει τις αντίστοιχες προσαρμογές προσφέροντας τον κατάλληλο ήχο.
Λόγω της ευρείας γωνίας θέασης της οθόνης και του 3D Color Mapping που εκφράζει ρεαλιστικά χρώματα χάρη στον 3D Gamut Mapping αλγόριθμο, οι εικόνες μένουν ακριβώς στην ίδια θέση από οποιαδήποτε γωνία επιτρέποντας στους θεατές να απολαμβάνουν ζωντανά, φυσικά και ζωηρά χρώματα από όπου κάθονται ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις. Τέλος, η λειτουργία Billion Rich Colors διαιρεί και υποδιαιρεί τα χρώματα σε ένα ευρύτερο φάσμα με τελικό αποτέλεσμα χρώματα 64 φορές πιο πλούσια από εκείνα των συμβατικών LCD τηλεοράσεων και το Contrast Maximizer αναλύει τόσο τα αντικείμενα όσο και το περιβάλλον που βρίσκονται κάνοντας τα αντικείμενα πιο φωτεινά και το background πιο σκούρο, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη αναλογία αντίθεσης.

Η σειρά LG Ultra HD UH950V κυκλοφορεί σε 65’’ και 55’’ ίντσες και θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2016.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment