Η Nikon D3500 είναι από τα καλύτερα offers του Black Friday

Η Nikon D3500 είναι από τα καλύτερα offers του Black Friday

Το Blach Friday έχει ξεκινήσει σε όλα τα Ελληνικά καταστήματα με αποκορύφωμα την αυριανή ημέρα. Σαν λάτρης της φωτογραφίας κάνω διαρκώς έρευνα αγοράς και πιστεύω το καλύτερο Deal για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με την φωτογραφία είναι η προσφορά της Nikon D3500 .

Η τιμή της αυτή τη στιγμή τρέχει στα 279€ μαζί με τον kit φακό AF-P DX 18-55mm Είναι μια τέλεια επιλογή για να μπείτε σοβαρά στον κόσμο της φωτογραφίας η ακόμη να την αποκτήσετε ώς δεύτερη μηχανή.Η φυσική προοπτική του φακού που περιλαμβάνεται σε αυτό το κιτ, το καθιστά ιδανικό για τη λήψη φωτογραφιών στο δρόμο και αυθόρμητων πορτραίτων. Χάρη στο μέγιστο διάφραγμα f/5.6 εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση χαμηλού φωτισμού και απαλό θαμπό φόντο.

Ο αισθητήρας με φορμά 24,2 megapixel συλλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια με ολοζώντανη ευκρίνεια, προσφέροντας εκπληκτικές φωτογραφίες με πλούσια χρώματα και ομαλά video Full HD.Εκπληκτικά ελαφριά Nikon για μια ανθεκτική φωτογραφική μηχανή με πάμπολλες λειτουργίες, παρέχει ανώτερη απόδοση DX για να ανεβάσετε τις φωτογραφικές σας δυνατότητες σε άλλα επίπεδα.

Μπορείτε να την αποκτήσετε στα Public εδώ

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment