Καθυστερεί το upgrade σε Windows 10 mobile

Καθυστερεί το upgrade σε Windows 10 mobile

Η Microsoft είχε υποσχεθεί upgrade σε Windows 10 Mobile για τα Lumia devices μέσα στο έτος, κάτι ωστόσο που δεν πρόκειται να γίνει…

Το upgrade θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους, όπως διαβάζουμε, και θα αφορά, όπως ήδη γνωρίζουμε, επιλεγμένες συσκευές που τρέχουν τα Windows 8 και Windows 8.1.

“Το Νοέμβριο λανσάραμε τα Windows 10 στα smartphones, με νέες δυνατότητες όπως το Continuum και οι Universal Windows Apps, παρουσιάζοντας τα Lumia 950 και 950 XL. Το Windows 10 Mobile upgrade θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς…”, σημειώνουν χαρακτηριστικά από τη Microsoft.

Δεν υπάρχει ακόμη πληροφορία για το ποιες συσκευές ακριβώς θα λάβουν το upgrade, με την εταιρεία να έχει πει στο παρελθόν ότι “είναι φιλοδοξία της η πλειοψηφία των Lumia smartphones να λάβουν την ενημερωμένη έκδοση”. Να σημειώσουμε ότι το update απαιτεί τουλάχιστον 8GB αποθηκευτικού χώρου, άρα αποκλείονται συσκευές όπως το Lumia 530.

 

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment