Οι αναβαθμίσεις των Lumia σε Windows 10 θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο

Οι αναβαθμίσεις των Lumia σε Windows 10 θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο

Μέσα στον επόμενο μήνα θα κάνουν πρεμιέρα οι νέες ναυαρχίδες των Windows 10 και της Microsoft, Lumia 950 και Lumia 950 XL που ανακοινώθηκαν χθες στο μεγάλο event της εταιρείας στη Νέα Υόρκη. Πότε, ωστόσο, θα λάβουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού, οι υπόλοιπες Lumia προτάσεις και ποιες θα είναι αυτές; Η Microsoft τώρα απαντά και λέει ότι αυτό θα γίνει το Δεκέμβριο.

Σε σχετική απάντηση σε ερώτηση στο Facebook , η επίσημη σελίδα Microsoft Lumia σημειώνει ότι τα Windows 10 θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην έκδοσή τους για smartphones το Δεκέμβριο, ενώ σε άλλη ερώτηση επιβεβαιώνουν ότι θα αναβαθμιστούν συσκευές που τρέχουν τα Windows 8.1, οι οποίες έχουν εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο από 8GB και πάνω (κάτι που αποκλείει αυτόματα από την αναβάθμιση μοντέλων όπως το Lumia 530).

Το πότε ακριβώς πάντως θα αναβαθμιστεί κάθε συσκευή εξαρτάται και από τα δίκτυα όσο και από την ίδια τη Microsoft, που έχει σημειώσει και παλαιότερα ότι στοιχεύει να αναβαθμίσει την “πλειονότητα των Lumia smartphones”.

decemberrollout-640x497

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment