Το Ash of Gods: Redemption κυκλοφορεί στις 31 Ιανουαρίου 2020

Το Ash of Gods: Redemption κυκλοφορεί στις 31 Ιανουαρίου 2020

Η Buka Entertainment και η Ravenscourt ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του turn-based RPG «Ash of Gods: Redemption». Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2020 για το PlayStation 4, το Xbox One, το Nintendo Switch και τα PCs τόσο σε εμπορική όσο και σε ψηφιακή μορφή.

Τι είναι το Ash of Gods: Redemption

Το Ash of Gods είναι ένα turn-based RPG που προσφέρει ένα συνεχώς εξελισσόμενο σενάριο, με κινδύνους που επηρεάζουν ρεαλιστικά το gameplay, αλλά και ένα εκτενές online PvP mode. Το σενάριο του παιχνιδιού βασίζεται στην πολυπλοκότητα και στην ασάφεια των ηθικών επιλογών, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν οποιοδήποτε χαρακτήρα ακόμα και στον θάνατο. Τα στιγμιαία κέρδη μπορεί να κοστίσουν τη ζωή ενός χαρακτήρα, ενώ η θυσία θα κάνει τη διαδικασία των κεφαλαίων πιο εύκολη. Το Ash of Gods προσφέρει ένα μείγμα υπέροχης τεχνοτροπίας, πλούσιας μουσικής, μαχών με βάση την τακτική και ένα πανίσχυρο σενάριο που εξελίσσεται μέσω των διαλόγων, οδηγημένο από επίπεδα αλληλεπίδρασης. Σε συνάρτηση με τις αποφάσεις του παίκτη, κανένα παιχνίδι δεν θα είναι το ίδιο με τα προηγούμενα και τα επόμενα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Rogue-like Αφήγηση – Λεπτομερές και αναπάντεχο σενάριο με 3 βασικούς χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους έχει διαφορετική μοίρα, ηθική και καθήκον. Μια αληθινά δυναμική αφήγηση με 7 διαφορετικές καταλήξεις, χωρίς την ύπαρξη της οθόνης «Game Over» – όλοι οι χαρακτήρες και οι περισσότεροι NPCs είναι θνητοί, αλλά η ιστορία θα συνεχιστεί ακόμα και χωρίς εκείνους.
  • Λεπτομερές turn-based σύστημα μάχης – Αν και το Ash of Gods ακολουθεί την παράδοση του είδους στον οπτικό τομέα, το σύστημα μάχης έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εμπλουτίζει την εμπειρία του παίκτη και να τον αναγκάζει να διακινδυνεύει τη ζωή των μελών της ομάδας του για να μπορέσει να κερδίσει τις μάχες.
  • Απίστευτη τεχνοτροπία – Ο σκοτεινός, fantasy κόσμος του Ash of Gods είναι ένα αληθινά εκπληκτικό μέρος με συναρπαστικούς χαρακτήρες τόσο οπτικά όσο και σε σχέση με το σενάριο. Οι κινήσεις στις μάχες δημιουργήθηκαν με τη χρήση περιστροφοσκοπικής τεχνολογίας, όπου αληθινοί ηθοποιοί μαγνητοσκοπήθηκαν και σχεδιάστηκαν για να δημιουργήσουν τις πιο αληθοφανείς 2D κινήσεις.
  • Soundtrack από τον Adam Scorupa – Η σύνθεση όλων των κομματιών ανήκουν στους Adam Scorupa και Krzysztof Wierzynkiewicz, διάσημοι συνθέτες και οι δύο, πασίγνωστοι για τη δουλειά τους στη σειρά The Witcher, στο Painkiller, στο Call of Juarez, στο Eve Online και στο Iron Harvest. Κάθε κομμάτι ηχογραφήθηκε από επαγγελματίες μουσικούς, χρησιμοποιώντας συχνά παραδοσιακά όργανα που σπάνια συναντά κάποιος στις σύγχρονες ηχογραφήσεις.
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment