Το νέο UltraWide™ monitor της LG εγγυάται την ποιότητα που χρειάζονται οι επαγγελματίες

Το νέο UltraWide™ monitor της LG εγγυάται την ποιότητα που χρειάζονται οι επαγγελματίες

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο UltraWide™ QHD monitor 34WL750-B, που εξυπηρετεί τις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών, που χρειάζονται μια μεγάλη οθόνη για την ταυτόχρονη διεκπεραίωση πολλών εργασιών. Το νέο υψηλών προδιαγραφών monitor της LG είναι εξοπλισμένο με μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών που θα εκπλήξει ευχάριστα τον εκάστοτε χρήστη.

Το νέο monitor πολλαπλών λειτουργιών 34 ιντσών με ανάλυση 3440x1440, παρέχει τις τέλειες συνθήκες εργασίας, καθώς επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση μεγάλου όγκου υλικού για επεξεργασία βίντεο και την ταυτόχρονη προβολή πολυάριθμων plugin ήχου και εφέ. Επιπλέον, είναι συμβατό με το υψηλό δυναμικό εύρος HDR 10, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας που υπερβαίνουν τις δυνατότητες των συνηθισμένων οθονών.

Παράλληλα, με το ενσωματωμένο πάνελ IPS που επιδεικνύει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, οι επαγγελματίες φωτογράφοι, editors και γραφίστες είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστούν από τα αληθινά χρώματα και την ευρύτερη γωνία θέασης, καθώς καλύπτει κατά 99% το χρωματικό φάσμα sRGB. Ακόμη, το μοντέλο 34WL750-B προσφέρει ασυναγώνιστο περιβάλλον χρήσης, χάρη στη δυνατότητα που δίνει στους χρήστες με το Onscreen Control να προσαρμόσουν την επιφάνεια εργασίας διαιρώντας την οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ.

Η δυναμική του UltraWide™ monitor ενισχύεται από τις προηγμένες λειτουργίες για gaming, όπως την Dynamic Action Sync, που ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε οι gamers να μπορούν να αντιδράσουν ταχύτερα στους αντιπάλους σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, με το Black Stabilizer, συγχρονίζονται και φωτίζονται ακόμα και οι πιο σκοτεινές περιοχές.

Για υψηλότερη εργασιακή απόδοση, το νέο monitor της LG διαθέτει τρίπλευρη, εργονομική σχεδίαση και στη ρυθμιζόμενη βάση, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την κλίση και το ύψος της οθόνης, ώστε να απολαμβάνουν το multitasking με μεγαλύτερη άνεση. Τέλος, το UltraWide™ monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

Tags:
, , ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment