Το Witcher γίνεται σειρά στο Netflix

Το Witcher γίνεται σειρά στο Netflix

Μια σειρά επεισοδίων  Netflix με βάση το franchise Witcher βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση ήρθε από την Platige Image, ένα Πολωνικό στούντιο παραγωγής και οπτικών εφέ που έχει εργαστεί προηγουμένως στον κινηματογράφο για το Total War: Warhammer 2 και για την Huawei.

Ο συγγραφέας των βιβλίων Witcher, Andrzej Sapkowski, θα χρησιμεύσει ως δημιουργικός σύμβουλος της σειράς. Στο παρελθόν απέρριψε τα παιχνίδια, τα οποία θεωρεί ότι δεν είναι παρά μια εναλλακτική ανάγνωση του πρωτότυπου κόσμου και των χαρακτήρων του.

Η συμμετοχή του Sapkowski στη σειρά υποδηλώνει ότι θα είναι πιο κοντά στα βιβλία από τα παιχνίδια. Πέρα από τον συγγραφέα, ο Sean Daniel και ο Jason Brown της Expanse  θα είναι executive producers και ο Tomek Baginski  στην σκηνοθεσία, αφού έχει προηγουμένως σκηνοθετήσει τα intro των παιχνιδιών.

Στο παρελθόν βιντεοπαιχνίδια έχουν αποδειχθεί πρόκληση για να προσαρμοστούν σε ταινίες, με τελευταίο το Assasnin’s Creed του περασμένου έτους που ήταν μια μεγάλη απογοήτευση. Ας ελπίσουμε ότι ο συνδυασμός μιας τηλεοπτικής σειράς που θα βασιστεί σε παιχνίδι βασισμένο σε ένα βιβλίο θα αποδειχθεί πιο επιτυχημένο για το Netflix, αλλά η έλλειψη ταλέντου μεγάλου ονόματος σε αυτό το σημείο χτυπάει κουδούνια συναγερμού.

Δε μένει παρά να περιμένουμε

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment