Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός «Letters to Santa» της LG Electronics Hellas

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός «Letters to Santa» της LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Hellas (LG) διοργανώνει για τα φετινά Χριστούγεννα το διαγωνισμό ‘Letters to Santa στη σελίδα της στο Facebook LG Hellas, προσφέροντας 5 ξεχωριστά LG δώρα. Οι συμμετέχοντες για φέτος δε χρειάζεται να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, αλλά να βρουν τα ‘Letters to Santa’ που κρύβονται σε κάθε πίστα, κερδίζοντας έτσι συμμετοχές για τις κληρώσεις.

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός της LG ξεκίνησε από τις 10 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου, ενώ περιλαμβάνει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, μέσω του οποίου όσοι λάβουν μέρος κερδίζουν συμμετοχές για τις κληρώσεις των δώρων. Στο πρώτο βήμα, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να αποδεχθούν την εφαρμογή της σελίδας ‘Letters to Santa, κερδίζοντας έτσι ήδη μία συμμετοχή για την κλήρωση. Στη συνέχεια, επιλέγοντας ένα από τα τρία δωμάτια της εφαρμογής «Εικόνα & Ήχος», «Οικιακές Συσκευές» ή «Κινητή Τηλεφωνία», οι παίκτες εισέρχονται σε διαφορετικά ‘δωμάτια’, όπου βρίσκονται κρυμμένα γράμματα στο χώρο που πρέπει να βρεθούν. Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός πάζλ, οι παίκτες κερδίζουν μία ακόμα συμμετοχή, ενώ αν θέλουν μπορούν να συνεχίσουν, κερδίζοντας κι άλλες, ολοκληρώνοντας τα πάζλ των υπόλοιπων δωματίων. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν συμμετοχές, προσκαλώντας και τους φίλους τους να παίξουν.

Στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της 24ης Δεκεμβρίου, 5 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν μία τηλεόραση LG UHD UB800V 40 ιντσών, ένα πλυντήριο ρούχων τεχνολογίας 6 Motion Dirext Drive LG F12A8TDA, έναν ψυγειοκαταψύκτη Total No Frost LG GBB539PVHWB, ένα smartphone LG L Bello και ένα smartphone LG L Fino

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment