Τι θα ανακοινώσει τη Δευτέρα η Apple?

Τι θα ανακοινώσει τη Δευτέρα η Apple?

Το ετήσιο συνέδριο Developers (WWDC) της Apple ξεκινά τη Δευτέρα και ο Τιμ Κουκ αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα χαρακτηριστικά των iPhone και Mac.

Το WWDC είναι συνήθως μία προβλέψιμη υπόθεση. Η Apple ακολουθεί ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα και οι ανακοινώσεις διαρρέουν συνήθως εκ των προτέρων. Ευτυχώς, το υλικό και το λογισμικό της Apple είναι σταθερά εντυπωσιακά και η εταιρεία πάντα ετοιμάζει ορισμένες εκπλήξεις.

Αναμένοντας λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις, αυτές είναι οι επικρατέστερες φήμες για το τι θα ακουστεί στο συνέδριο της Δευτέρας

1. Η Apple εισβάλει στο χώρο της μουσικής
Τον Μάιο, η Apple αγόρασε την Beats για 3.2 δισεκατομμύρια δολάρια. Φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο για τα ακουστικά. Η Apple αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα έκδοση της υπηρεσίας streaming Beats music. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η υιοθέτηση της υπηρεσίας από την Apple αναμένεται να είναι μια συνδρομητική υπηρεσία, που θα κοστίζει περίπου 10 δολάρια το μήνα και θα είναι επίσης διαθέσιμη και ως εφαρμογή για Android.

2. Καλύτερες εφαρμογές για τα Apple Watch
Το πρώτο κύμα των εφαρμογών για το ρολόι της Apple ήταν άφθονο, αλλά καθόλου εντυπωσιακό. Η Apple περιόρισε τους προγραμματιστές με αποτέλεσμα οι περισσότερες εφαρμογές να λειτουργήσουν ως εργαλεία ειδοποιήσεων για τα iPhone. Πλέον η Apple πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα, προσθέτοντας στο ρολόι της ισχυρούς αισθητήρες και ψηφιακό έλεγχο.

3. Η Siri θα γίνει πιο έξυπνη
Η Microsoft , η Apple και η Google διαγωνίζονται για τον πιο «έξυπνο βοηθό». Εδώ και 3 χρόνια η πιο διάσημη είναι η Siri, αλλά η ικανότητα πρόβλεψης της Google έχει κάνει το Google Now την πιο εντυπωσιακή επιλογή. Η Apple εργάζεται πάνω σε μία νέα πιο έξυπνη Siri που μπορεί να δώσει πληροφορίες πριν καν της ζητηθούν, αντλώντας από τα δεδομένα του χρήστη, όπως το ημερολόγιο, τις συνήθειες και τη θέση του, θα μπορούσε να προτείνει εστιατόρια, μπαρ και μέρη να πάτε.

4. Βελτιώσεις σε iOS & OS X
Το ετήσιο συνέδριο είναι η στιγμή που η Apple παραδοσιακά παρουσιάζει τις αναβαθμίσεις στα δύο μεγάλα λειτουργικά συστήματα της. Φέτος αναμένουμε μια ματιά στα iOS 9 και στις αλλαγές που θα επιφέρουν, καθώς και στο επόμενο OS X.

5. Οι χάρτες Apple θα συμπεριλάβουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Οι χάρτες της Apple προσπαθούν να φτάσουν τα Google Maps. Η τελευταία προσθήκη που αναμένεται στην επόμενη έκδοση είναι η εισαγωγή δημόσιων μεταφορών.

6. Μην περιμένετε Apple TV
Τα σχέδια της Apple να κυκλοφορήσει μία νέα Apple TV, αναβλήθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment