Το μεγαλύτερο και πιο γρήγορο public wi-fi στον κόσμο δημιουργεί η Νέα Υόρκη

Το μεγαλύτερο και πιο γρήγορο public wi-fi στον κόσμο δημιουργεί η Νέα Υόρκη

Είναι γεγονός,η Νέα Υόρκη αποχαιρετά τους κλασικούς δημόσιους τηλεφωνικούς θαλάμους τους οποίους θα αντικαταστήσει με μια κονσόλα η οποία θα παρέχει δωρεάν public Wi-Fi (έως και gigabit ταχύτητες), 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα καθώς και  δωρεάν εγχώριες τηλεφωνικές κλήσεις, σημείο φόρτισης για τα κινητά και μια οθόνη αφής η οποία θα σου δίνει πληροφορίες για τις υπηρεσίες της πόλης, οδηγίες κλπ.

Το νέο αυτό πρότζεκτ ονομάζεται LinkNYC ,η χρηματοδότηση του οποίου θα γίνει από τον δήμο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με ιδιώτες!

Το gigabit Wi-Fi που θα παρέχεται θα είναι πάνω από 100 φορές πιο γρήγορο σε σύγκριση με το τωρινό public Wi-Fi και πάνω από 20 φορές πιο γρήγορο από τον μέσο όρο του home Internet στη Νέα Υόρκη πράγμα το οποίο σημαίνει ότι για να κατεβάσεις μια 2ωρη ταινία  HD δεν θα χρειάζεσαι πάνω από 30 δευτερόλεπτα! (εσείς πόση ώρα χρειάζεστε άραγε?)

Η δημιουργία των LinkNYC kiosks θα ξεκινήσει το 2015 και τα πρώτα θα δοθούν στο κοινό μέχρι το τέλος του ίδιου έτους. Συνολικά θα εγκατασταθούν περίπου 10.000 πυλώνες.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε πως οι πυλώνες έχουν οθόνες στο πλάι τους ώστε εκεί να προβάλλονται διαφημίσεις,από τις διαφημίσεις αυτές ο δήμος της Νέας Υόρκης αναμένεται να κερδίζει πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια στα πρώτα 12 χρόνια. (πόσο μπροστά?)

Άραγε σε πόσα χρόνια θα μπορούσαμε να δούμε κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα?

This slideshow requires JavaScript.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: